CHP MHP Birbirine Karıştı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi'nin, iktidara karşı muhalefette yarattığı "Muhalefet Belediyeleri mahrum bırakılıyor" tartışmasını çürüğe çıkaracak söz Isparta'dan geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ekim 2011 13:36
CHP MHP Birbirine Karıştı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi'nin, iktidara karşı muhalefette yarattığı "Muhalefet Belediyeleri mahrum bırakılıyor" tartışmasını çürüğe çıkaracak söz Isparta'dan geldi.

Yenişarbademli Belediye Başkanı Mustafa Erdem'in açıklamaları CHP'nin Genel Merkezi'ni ve İl Teşkilatını zora sokacak. Yenişarbademli İlçe Belediye Başkanı'nın itirafı CHP genel Merkezi'ni ve İl teşkilatının, AK Parti Hükümeti adına kamuoyuna aşılamaya çalıştığı 'Destek yerine köstek oluyorlar' ibarelerini tamamen asılsız bıraktı.

İlçe Belediye Başkanı Mustafa Erdemin'in büyük bir ERDEMLİK göstererek gazetecilerle Gülses Gazetesi muhabirlerine yaptığı açıklama Türkiye genelinde şimdiden yankı bulmaya çalıştı. CHP'li başkan Erdem, Hükümetin yaptıkları çalışmaları engel olmadığını ve bunun yerine daha çok destek olduğunu dile getirdi.

CHP Genel Merkezi'ne ve İl Teşkilatı'na karşı büyük bir cesur yüreklilikle bu açıklamayı yapan Erdem'e ise doğruluğundan ötürü tebrikler gelmeye başladı.

ERDEM'İN AÇIKLAMALARI NE ANLAMA GELİYOR?
Yenişarbademli Belediye Başkanı Mustafa Erdem'in açıklamaları gerçektende CHP Genel Merkezi'ni ve İl Teşkilatını zora sokacak. Özellikle her fırsatta hükümeti ve hükümetin AK Partili vekillerini topa tutan Partinin İl başkanı Yusuf Erdoğan'ın tutumlarının bu açıklama ile yalanlanmış olması kamuoyu nezdinde "ERDOĞAN ÇUVALLADI" şeklinde yorumlanıyor.

ÖNER'İN NİYE MİLLETVEKİLİ OLDUĞUNU HALK AÇIKLADI
Isparta Valisi iken Kırklareli'ne tayini çıkan Ali Haydar Öner bir sürpriz yaparak Isparta'ya vekil olarak geri dönmüştü. Seçimlerdeki sloganı ise 'BAŞBAKANA HADDİNİ BİLDİRMEYE GELDİM' olmuştu.

Gülses Gazetesi'nin bu haberinden sonra kamuoyunda bazı araştırmalar yaptık. Araştırmalarız sonucunda ise halk aynen şunları söyledi: 'Ali Haydar Öner acaba 'İktidar muhalefet belediyelerine yardım etmiyor' şeklindeki yalanları örtbas etmeye mi? geldi.

Öner, seçim öncesinde bir çok vaatlerde bulundu. Vali iken yaptığı usulsüzlükler gazeteler tarafından çarşaf çarşaf yayınlandı. Acaba bunları ört bas etmek için mi milletvekili oldu. Bu cesur İlçe Belediye başkanını gerçekten de kutlamak lazım.

Herkese hak ettiği tavrı göstermek gerekiyor. Artık CHP emin ellerde değil. CHP'yi yönetenler ve bu partinin bazı vekilleri gerçekten de amaçları dışında hareket ediyor. Artık CHP yabancı ellerden kurtarılıp, adam akıllıca muhalefet yapabilecek birilerinin eline verilmeli.

ÖNER BAHÇELİ'NİN YANINDA
Milletvekili olduğu zaman adı Demirel ile çok sık anılan Ali Haydar Öner'in yeni anılma durağı da belli oldu. Seçim döneminde ilk Devlet Bahçeli ile samimi pozlar veren, çiçeklerle karşılayan Öner, seçim sonrasında MHP'ye olan minnettarlığını unutmadı ve Bahçeli'nin geçtiğimiz gün Isparta'ya gelişini fırsat bilerek bu sefer minnettarlığını platformun üstünde binlerce Ispartalının önünde yaptı.

CHP'li bir milletvekilinin kendi partilisinden çok başka bir partiliye daha çok vermesi kamuoyu tarafından merak edilen bir başka olay. Kamuoyu yine şunu söylüyor, Öner Hakkında, "Acaba MHP İl Başkanı'nın ceza evinde olmasını fırsat mı biliyorlar. Öner ve CHP İl Başkanı Yusuf Erdoğan MHP İl Başkanlığı'nı vekaleten mi yürütüyor?"

Takdir Kamuoyunun.
HABER: SERKAN NOGAY - İSMAİL KILCI

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.