CHP Milletvekillerinden Isparta Çıkarması

CHP Milletvekillerinden Isparta Çıkarması: 21 Milletvekili Bugün Isparta'da

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Mart 2021 16:53
CHP Milletvekillerinden Isparta Çıkarması

Aralarında CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın’ın da yer aldığı 21 milletvekili 2 günlük yoğun bir program için Isparta’ya geliyor. CHP İl Başkanı Yalım Halıcı, “Bu programlar dizi aslında CHP’nin iktidara hazırlık adımlarıdır” dedi.  

Aralarında CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın’ın da yer aldığı 20 milletvekili Çarşamba ve Perşembe günü yapılacak olan bir dizi temas, ziyaret ve toplantı için Isparta’ya geliyor.

Burcu Köksal, Gamze Taşçıer, Mahmut Tanal, Mehmet Göker, Özgür Ceylan gibi isimlerden oluşan ve heyet başkanlığını CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın’ın yaptığı heyet Çarşamba günü Isparta’da olacak. 2 gün sürecek yoğun program kapsamında Isparta Valiliği, Isparta Belediyesi, Gazeteciler Cemiyeti, Isparta Barosu, Esnaf Odaları Birliği, ITSO, Ticaret Borsası, Muhtarlar, Gaziler Derneği gibi çok sayıda kurum, kuruluş ve kitle örgütünü ziyaret edecek olan heyet, merkezde ve ilçelerde de esnaf ziyaretleri gerçekleştirecek.

Çarşamba günü, Barida Hotel’s de düzenlenecek olan Basın Toplantısının ardından Kaymakkapı Meydanı’nda kitlesel bir basın açıklaması da yapılacak.

Programla ilgili konuşan CHP İl Başkanı Yalım Halıcı, “Güller diyarı Isparta’mızda 20 tane milletvekilimizi ağırlayacak olmamızın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu programlar bir anlamda CHP’nin iktidara hazırlık adımlarıdır. Isparta’nın karış karış sorunlarını, eksiklerini tespit ederek, hemşerilerimizin beklentilerini, dertlerini dinleyerek CHP iktidarında zaman kaybetmeden bu sorunların çözülmesi, beklentilerin yerine getirilmesi için bugünden bir çalışma başlatmış oluyoruz” dedi.

Isparta’nın sahipsiz olmadığını ifade eden Halıcı, “Evet Isparta’da CHP’nin milletvekili şimdilik yok. Ama bu hafta 20 milletvekilimizle Isparta’nın tüm sorunlarını TBMM’ye taşımak, çözüm kapılarını aralamak için görev başındayız” ifadelerini kullandı.

CHP heyeti bugün saat 12:30'da Barida Hotel's de basın toplantısı yapacak. Heyet ardından 13:30'da Kaymakkapı meydanında halka hitap edecek ve esnaf ziyaretlerine başlayacak.   

1-025.jpg

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum