CHP Seçim Bürosu Açtı... Pazar Esnafını ve Vatandaşları Ziyaret Etti

CHP Seçim Bürosu Açtı... Pazar Esnafını ve Vatandaşları Ziyaret Etti / 4 Milletvekili adayı da birlikte çalışıyor...

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Mayıs 2018 12:31
CHP Seçim Bürosu Açtı... Pazar Esnafını ve Vatandaşları Ziyaret Etti

CHP Isparta Merkez Seçim Bürosu 113 Cadde üzerinde açıldı. Milletvekili adayları, İl ve Merkez İlçe yöneticileri, partililer ve vatandaşların katılımıyla açılan seçim bürosu, seçim süresince CHP’nin iletişim merkezi olarak faaliyet gösterecek.

Seçim Bürosu açılışında konuşan İl Başkanı Ahmet Kürkçü, 1 yıldır yoğun bir şekilde seçimlere hazırlandıklarını kaydederek, “Partimiz uzun süredir seçimlere hazırlanıyor. CHP bu seçim sürecinde Türkiye’ye demokrasi şöleni yaşatmıştır. Millet ittifakı ile birlikte Türkiye yeni bir sürece girdi. İYİ Parti’nin seçime girebilmesi için verdiğimiz mücadeleyi gösterdiğimiz tavrı biliyorsunuz. İşte 4 adayımız da burada ve her biri muazzam bir çalışma yürütüyor. İl ve Merkez ilçe örgütlerimiz, kadın ve gençlik kollarımız, ilçe, belde örgütlerimiz, köy ve mahalle temsilciliklerimiz bütün enerjilerini 24 Haziran seçimleri için harcıyor. Beklenmedik başarılara imza atacağız” dedi.



Seçim bürosu açılışının ardından CHP Milletvekili adayları ve İl yöneticileri Salı Pazarı esnafını ve vatandaşları ziyaret ederek 7 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek olan Muharrem İnce mitingine davet etti.

CHP Milletvekili Adayları Mustafa Ceyhan, İsa Önder Dinçtürk, Zafer Sağlam ve Eyüp Ersoy vatandaşlarla ve esnafla bire bir tokalaşarak sohbet etme imkanı buldu.









HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum