CHP Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı

CHP Seçim Koordinasyon Merkezi, Milletvekili adayları, parti yönetimi, partililer ve vatandaşların katılımıyla açıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Nisan 2015 19:15
CHP Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı

Cumhuriyet Halk Partisi hummalı bir şekilde 7 Haziran seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor.

CHP il merkezi ve ilçelerdeki birçok seçim bürosunun yanı sıra dün de Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını yaptı.

OY VERİN GİTSİNLER
Milletvekili adayları, parti yönetimi, kadın ve gençlik kolları, partililer ve vatandaşların katılımı ile yapılan açılışta konuşan İl Başkanı Senayi Demirkol, partisinin iktidara yürüdüğünü kaydederek, “Fakiri olmayan, işsizi olmayan, yolsuzluğu, yoksulluğu olmayan bir Türkiye vadediyoruz. Yaşanacak bir Türkiye vadediyoruz. 7 Haziran’da önemli bir seçim var. Bu seçim Isparta için de Türkiye için de hatta bölge ülkeleri için de önemli bir seçimdir. Bu seçimin önemini sizler de çok iyi biliyorsunuz. O yüzden 7 Haziran’da oy verin gitsinler” diye konuştu.

AYNI GEMİNİN İÇİNDEYİZ
Katılımcılara teşekkür eden CHP birinci sıra Milletvekili adayı İrfan Bakır da kısa bir konuşma yaparak, “Ülkenin içinde bulunduğu durumu uzun uzun anlatmamıza gerek var mı? O sorunları hep birlikte yaşıyoruz. Aynı geminin içindeyiz. İnanıyorum ki; 7 Haziran seçimlerinde bu sorunlardan kurtulmanın en büyük adımını atacak ve CHP’yi iktidara taşıyacağız” dedi.
BU GİDİŞAT DEĞİŞECEK
CHP İkinci sıra Milletvekili Adayı Eczacı İsa Önder Dinçtürk’te konuşmasında “Şuna emin olun, bu gidişat değişecek. Bu gidişatı CHP değiştirecek. Isparta’dan baktığımız zaman CHP iktidarını çok net görebiliyoruz. İlçelerimizi, beldelerimizi, köylerimizi ziyaret ediyoruz halkımız artık yeter diyor. Oy vereceğiz gidecekler diyor. Milletimizin efendisi o köylülerimizin kucak dolusu selamlarını getirdik sizlere” şeklinde konuştu.



DEVEYE NEREN EĞRİ DEMİŞLER…
Dördüncü sıra Milletvekili adayı İzzet Beydoğan da konuşmasında “Köylerde bana diyorlar ki, herkese anlat şu hükümetin yalan yanlış işlerini. Ben size ne anlatayım değerli hemşerilerim; deveye sormuşlar neren eğri diye, nerem doğru ki demiş. İç politika çökmüş, dış politika çökmüş, ekonomi çökmüş. Ben size neyi anlatayım?” dedi.

‘USTA’ HELVAYI YANDAŞLARIYLA YEDİ
Beydoğan; “AKP iktidara gelirken dedi ki; bu ülkede un var, yağ var, şeker var. Helva yapacak usta lazım. O sözüm ona usta helvayı yaptı ama o helvadan halkımız yedi mi? O helvayı tek başlarına yediler. Halkı açlığa, sefalete mahkum ettiler. Ama o devir bitiyor. Artık iktidara komşusu açken, kendisi tok yatamayanlar geliyor. CHP geliyor” ifadelerini kullandı.



HESAP SORACAĞIZ
Beydoğan, seçmenlere CHP vaatleriyle ilgili olarak bir de söz verdi. Beydoğan, “Eğer söylediğimiz, vadettiğimiz şeyleri sayın genel başkanımız yapmazsa, sizlerle birlikte Ankara’ya gidip, hesap soracağız. Vaatlerimizin arkasındayız” dedi.

KURDELETYİ ÇAKMAKÇI KESTİ
Konuşmaların ardından Endüstri Meslek Lisesi Karşısında Vakıf Bank yanında yer alan Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılış kurdelesi kesildi. Kurdeleyi SDÜ eski Rektörü, CHP Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı, İl Başkanı Senayi Demirkol ve Milletvekili adayları birlikte kesti.




HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum