CHP Üyeleri En Doğru Kararı Verecektir

CHP Üyeleri En Doğru Kararı Verecektir

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Mart 2015 13:23
CHP Üyeleri En Doğru Kararı Verecektir

CHP Milletvekili aday adayı Mükerrem Selçuk Pazar günü yapılacak ön seçimde parti üyelerine güvendiklerini söyleyerek “CHP üyeleri Pazar günü yapılacak ön seçimde doğru kararı verecektir” dedi.

Ön seçim sürecinde CHP’nin ciddi bir ivme kazandığına dikkat çeken milletvekili aday adayı Mükerrem Selçuk “CHP’nin ve üyelerimizin ön seçim sürecinde bir ivme kazandığı görülüyor. Ön seçim sürecindeki ziyaretlerimizde halkın ciddi sorunlarının olduğunu, üreticinin üretmekten giderek uzaklaştığını, insanların bankalara borçlanarak günü kurtarmaya çalıştıklarını gördük. Bunlar zaten bizim daha önceden de sürekli olarak anlattığımız sorunlardı” diye konuştu.

CHP üyelerine ön seçim konusunda tavsiyede bulunan Selçuk “CHP üyeleri Pazar günü yapılacak ön seçimde doğru kararı verecektir. Ama benim üyelerimize tavsiyem aday adayları arasından seçimlerini yaparken adayın partide verdiği emeği, Isparta siyasetine bugüne kadar yaptığı katkıyı ve milletvekili olması halinde Isparta’ya ve CHP’ye yapacağı katkıları göz önünde bulundurarak hareket etsinler” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.