CHP ve BDP İşbirliği İçinde

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun milletvekili aday listelerinde PKK ile bağlantıları adli kayıtlara girmiş çok sayıda ismi Milletvekili adayı gösterdiğini ileri sürdü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Haziran 2011 09:21
CHP ve BDP İşbirliği İçinde

Gökgöz açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Zeki Korkutata Bingöl’den aday mı sayın Kılıçdaroğlu, sayın Öner. PKK faaliyetleri içerisinde olan bir isim, hapis yatmış bir isim aday mı değil mi? Süleyman Batga Bingöl’den aday mı değil mi? Salih Sümer HEP’in kurucusu. BDP’nin temeli olan HEP’i kurdu. Salih Sümer Diyarbakır’dan aday mı değil mi? PKK terör örgütüne üyelikten hapis yatan Melih Aykız Diyarbakır’dan aday mı değil mi? PKK terör örgütüne üyelikten hapis yatan Necmettin Yardımcı Hakkari’den aday mı değil mi? Terörist cenazelerine ‘şehit’ diyen Sezgin Tanrıkulu Diyarbakır’dan aday olmak istedi ancak tepkiler üzerine sayın Kılıçdaroğlu tarafından İstanbul’dan aday edildi. Sezgin Tanrıkulu İstanbul’dan aday mı değil mi? Bölücü terör örgütü üyeliğinden hapis yatan Naif Alibeyoğlu Kars’tan aday mı değil mi? İşte kimin BDP’lilerle beraber olduğunu kimin statükodan yana olduğunu Sayın Öner ve Sayın Kılıçdaroğlu 8 Haziran günü aziz Ispartalılara bu mitingde söylerlerse Isparta halkımız da bundan bilgilenmiş olur.”

Gökgöz ayrıca, ana muhalefet lideri Kılıçdaroğlu’nun Hakkari Mitinginde yaptığı “yerel yönetimlere özerklik getireceğiz” açıklamalarını Isparta’da da tekrarlamasını istedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum