CHP ve İYİ Parti El Ele Zafere Ulaşacak

CHP ve İYİ Parti El Ele Zafere Ulaşacak

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Ocak 2019 15:37
CHP ve İYİ Parti El Ele Zafere Ulaşacak

CHP’nin Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne aday gösterdiği Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, eski Turizm Bakanı İbrahim Gürdal’ın annesinin cenazesi için Isparta’ya geldi.

Böcek’e eski Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Bekir Kumbul da eşlik etti.

Böcek ve Kumbul, Mimar Sinan’daki cenaze töreninden sonra partisinin Isparta örgüt yöneticileri ile İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu ile biraraya geldi.

CHP ve İYİ Partililerle çay sohbeti yapan Böcek, şu açıklamalarda bulundu: “Eski Turizm Bakanımız sayın İbrahim Gürdal’ın annesinin cenazesi için Isparta’ya geldim. Isparta bizim yıllardır iç içe olduğumuz, her zaman gidip-geldiğimiz bir kent. Burada çok dostumuz var. Sayın Cumhurbaşkanımız Merhum Süleyman Demirel’in memleketi. Bu yönüyle de bizim için Isparta önemli bir şehir. Isparta’da CHP ve İYİ Parti’nin ittifak yapması ve belediye seçimlerinde ortak hareket etmesi bizim için mutluluk verici. CHP ve İYİ Parti teşkilatları el ele, gönül gönüle adayını belediye başkanı seçtirecektir. Ben bundan eminim. İYİ Parti’den aday olan ve bizim partimizin de desteklediği sayın Gökmen Gökmenoğlu’na başarılar diliyorum. İnşallah 31 Mart’ta belediye başkanı seçilecek.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.