CHP Yönetiminden Günaydın’a Ziyaret

Geçen hafta CHP İl yönetimine gelen Vedat Şenol ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Haziran 2012 18:23
CHP Yönetiminden Günaydın’a Ziyaret

Nezaket ziyareti çerçevesinde gerçekleşen toplantı oldukça sıcak havada geçti. Siyasi atışmalar gülüşmelere neden oldu.

Toplantı sırasında kısa bir açıklama yapan Günaydın, “Günaydın, bu ziyaretiniz memnun etti. Kavga dövüş olması fikirde tersleşmek bunlar medeniyetin dışında kalan şeyler. Benim de çok arzu ettiğim çok medeni olan bir memleket olmak.
Yüksek seviyede bir siyaset yaşamak.
Siyasi partilerin var olmasını isteyen bir inansım. Ama medeni siyasi partilerin, fitne fesatı içine sokmayan partilerin, okuyan, çözen konuya hakim olan siyasi partilerin olmasını isteriz. Çünkü günün birinde bizim bu partilerimize mutlaka iş düşmelidir, iş düşecektir. Birbirimizi düşman olarak görmenin de ne kadar yanlış olduğunu da söylemek isterim. Öyle bir şey yokta. Bir gün nöbet size de gelir, bir gün nöbet bize de gelir. Bu nöbet bir bayrak yarışıdır, bunu medeniyet çerçevesinde ve program ve projelerle çözmemiz lazım. Partilere saygı duyuyorum.

CHP’ye saygı duymamak mümkün değil çünkü benim sevdiğim Atatürk’ümün de partisi o.
Hepimiz Anadolu’muza sahip çıkmak istiyoruz. Yanlışlıkları görüyoruz. Bunları sizlerde, bizlerde takip ediyoruz. İnşallah bu yanlışlıkları da günü gelince halkımıza yansıtacağız.

Bizde milliyetçilik açısından ülke menfaatlerini tamamen canımız pahasına olsun vizyonumuzdan misyonumuzdan sapmıyoruz. Bir gün bu ülkenin ihtiyaçlarının olduğu anlaşılacaktır. Bizim zinde ve hazır bulunmamız lazım. Parti anlayışı bende medeniyet ölçüsünün üzerinde mevcuttur” dedi.

Yeni CHP İl Başkanı Vedat Şenol’da yaptığı açıklamasında, “ziyaretler formatile gibi gözüküyor ama bizim ziyaretimiz dostça bir ziyarettir. Sizin biz iyi bir Atatürkçü olduğunuzu, Cumhuriyetçi olduğunuzu biliyoruz. Burayada büyük bir zevkle ziyaretinize geldik. Bu ziyaretimizi usuleten olarak görmeyin lütfen. Elbetteki makamınıza olan saygımızda ayrıdır. Sizi fikirlere saygılı, Cumhuriyetin temellerine bağlı olarak görüyoruz. Aslında bu gün bu kelimeleri söylememiz gerekiyor ama günümüzde bunları söylemek suç haline geldi. Yalnız biliyorum ki bu süreç mutlaka değişecektir. Siyasi iktidarın değişeceğini hep birlikte göreceğiz. Isparta’da yaptığımız seçimlerde ilçe ve il yönetimimiz tamamen değişti” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum