CHP'de Demokrasi Şöleni

CHP'de Mahalle Delegeleri Belirleniyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Kasım 2015 14:37
CHP'de Demokrasi Şöleni

Kongre heyecanı yaşayan CHP’de süreç emin adımlarla ilerliyor.

Geçtiğimiz hafta içinde köy muhtarlık delege seçimlerini tamamlayan CHP’de hafta sonu da merkez ilçe kongre delegeleri belirleniyor.

Yaşanan süreci aktaran CHP İl Başkanı Senayi Demirkol, "Cuma günü merkez köylerimizi yaptık. Bugün mahallerimizin yarısını Pazar günü de diğer yarısını yaparak bitireceğiz. Böylece merkez İlçe kongre delegelerimiz belli olmuş olacak. Yani bunlar Merkez İlçe Başkanımızı seçecek isimler’’ dedi.

PARTİ İÇİ DEMOKRASİ
Öte yandan diğer partilerden farklı olduklarını belirten Demirkol, "Parti içi demokrasiyi en iyi uygulayan bir partiyiz. Gördüğünüz gibi şu anda partimizde bir demokrasi şöleni yaşanıyor. İnşallah iyi günler bizi bekliyoruz. Seçeceğimiz delegeler 6 Aralık’ta merkez ilçe kongremizde oy kullanacaklar. Merkez ilçe kongremizde de İl delegeleri belli olacak. İnşallah olağanüstü bir şey olmazsa 19 Aralık Cumartesi günü de İl Kongremizi gerçekleştirip süreci tamamlayacağız’’ diye konuştu.

367 DELEGE SEÇİLECEK
Bu arada Merkez İlçe Başkanlığı seçimleri için 367 delege seçilecek. Bu delegeleri belirlemek için de yaklaşık 1600 üye oy kullanacak. 25 Kasım’da da İlçe Başkanlığı için seçimler start alıyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.