CHP’de Devir Teslim

CHP’de Devir Teslim

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Şubat 2020 13:57
CHP’de Devir Teslim

Hafta sonu gerçekleştirilen il kongresinde CHP İl Başkanlığı koltuğuna oturan Yalım Halıcı, mazbatasını aldı. Dün düzenlenen devir teslim töreni ile görevi Ahmet Kürkçü’den alan Halıcı’nın ilk mesajı “İktidara yürüyeceğiz” oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nde hafta sonu gerçekleştirilen ve 3 adayın yarıştığı kongrede İl Başkanlığı koltuğuna oturan Yalım Halıcı, mazbatasını aldı. CHP İl Merkezi’nde dün düzenlenen devir teslim töreni ile il başkanlığı görevini Ahmet Kürkçü’den devralan Yalım Halıcı, birlik beraberlik mesajları verdi.

Halıcı, “Kongreyi geride bıraktık. Ben İzzet Beydoğan ve Zafer Sağlam’a buradan teşekkür etmek istiyorum. Her ikisi de kongre sonrası birlikte hareket ederek partimizi iyi yerlere getirmek için mücadele edeceklerini söyledi. Kendilerine ve ekiplerine teşekkür ederim. Şimdi, gizli ajandaları bir kenara bırakacağız. Adamcılığı bir kenara bırakacağız. Türkiye’nin ve Isparta’nın önemli sorunları var. Bizim gündemimizde hak, hukuk ve adalet olacak. Bizim gündemimizde ekonomi olacak. Bizim gündemimizde kadınlarımız, gençlerimiz, çocuklarımız ve onların geleceği olacak. Bizim gündemimizde EYT’liler, atanamayan öğretmenler olacak. İşsizlikten, açlıktan hayatına son veren yurttaşlarımız olacak. Bizim, iç meselelerle adamcılıkla harcayacak ne zamanımız ne de enerjimiz var. Hedefe kilitledik. Hedef CHP iktidarı. Yolumuz yolculuğumuz bu yönde olacak” dedi.

Partisinin başarılı bir kongre süreci geçirdiğini kaydeden Halıcı, “CHP’de bir demokrasi süreci yaşanmıştır. Bayram havasında, düğün havasında bir kongre süreci yaşadık. Bu sürecin içerisinde yer alan bütün partililerimizi canı gönülden kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Görevi devreden eski İl Başkanı Ahmet Kürkçü de konuşmasında “Partimiz kongre sürecinde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Birlik beraberlik içerisinde bundan sonra yolumuza devam edeceğiz. Benimle birlikte yol yürüyen arkadaşlarıma da emekleri için ayrıca teşekkür ederim. Yeni il başkanımıza, yönetimimize, ilçe belde başkan ve yöneticilerine de görevlerinde üstün başarılar diliyorum. Önemli yükü omuzladılar. Partililerimizden bu yüke omuz vermelerini istiyorum” dedi.

Konuşmaların ardından İl Başkanı Yalım Halıcı, partiye verdiği hizmetlerden dolayı Ahmet Kürkçü’ye teşekkür ederek çiçek takdim etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum