CHP’de Devir Teslim Yapıldı

Hafta sonu yapılan İl Kongresi’nde CHP İl Başkanlığı görevine getirilen Vedat Şenol, görevi 5 yıldır il başkanlığını yürüten Yusuf Erdoğan’dan devraldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Haziran 2012 12:53
CHP’de Devir Teslim Yapıldı

Duygusal anların da yaşandığı devir teslim töreninde hem Erdoğan hem de Şenol birlik beraberlik mesajları verdi.
Kalabalık bir partili gurubun katıldığı devir teslim töreninde konuşan İl Başkanı Yusuf Erdoğan, konuşmasına terör olaylarını kınayarak başladı. Erdoğan, “Terör bir insanlık suçudur. Analar ağlamasın sloganının arkasına saklanarak çözülebilecek bir sorun değildir. Oslolarda görüşülerek çözülecek bir sorun da değildir” dedi.

ÜZERİNE DÜŞEN GÖREVİ YAPARIM
Uzun bir kongre sürecini geride bıraktıklarını hatırlatan Erdoğan, “Atatürk’ün partisinde İl Başkanlığı yapmak büyük bir onurdur. Bu bir bayrak yarışıdır. Ben buradan bir kez daha tekrarlıyorum ki, bu bayrağın daha ilerilere taşınmasında üzerime düşen her görevi yapmaya hazırım” diye konuştu.

KENARA ÇEKİLMİYORUM
Kenara çekilmeyeceğini ve siyasi mücadelesini çeşitli platformlarda sürdüreceğini kaydeden Erdoğan, emeği geçen herkese teşekkür ederek, mazbatasını Vedat Şenol’a alkışlar eşliğinde verdi.

BÜYÜK ACILARIMIZ VAR
İl Başkanlığı görevini üstlenen Vedat Şenol’da konuşmasına terör gündemiyle başladı. Şenol, “Büyük acılarımız var. Terörün hiçbir haklı nedeni olamaz. Genel Başkanımızın son günlerde yaptığı girişimleri dikkatinize sunuyorum” dedi.

EMPERYALİST PLANLAR VAR
PKK’nın koşulsuz şartsız silah bırakması gerektiğine işaret eden Şenol, “Ülkemizi çeşitli konularda kaşıyan emperyalist planlar var. Terörün iç ve dış sebepleri var” ifadelerini kullandı.

HEDEF YEREL SEÇİMLER
Coşkulu bir kongre süreci yaşadıklarına dikkat çeken Şenol, “Önümüzde yerel seçimler var. Çok çalışmamız gerekiyor. Isparta’nın ekonomik, sosyal ve siyasi sorunları var. Bu konuları hızla gündemimize alarak çözümün içerisinde olacağız” dedi.

MİLLET İNİM İNİM İNLİYOR
AKP hükümetinin milleti inim inim inlettiğini ileri süren Şenol, hükümetin özellikle Isparta’ya kaybettirdikleri noktasında takipte olacaklarını söyledi.

GERGİNLİKLER GERİDE KALDI
Konuşmaların ardından yeni yönetimi basına ve partililere tanıtan Vedat Şenol, yol arkadaşlarına da başarılar diledi. Tören de zaman zaman duygusal anlarda yaşanırken kongre öncesi gündeme gelen gerginliklerin geride kaldığı mesajı da satır aralarında verildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.