CHP’de Devir Teslim Yapıldı

CHP’de Devir Teslim Yapıldı

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Aralık 2015 11:01
CHP’de Devir Teslim Yapıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta İl Başkanlığı’nda devir teslim töreni gerçekleştirildi. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği törende konuşan Başkan Ersoy, CHP’yi Isparta’da birinci parti yapma sözü verdi.

Geçtiğimiz Cumartesi günü Halı Sarayında gerçekleşen Cumhuriyet Halk Partisi’nin(CHP) 35. Olağan Genel Kurulunda geçerli sayılan 209 oyun 113’ünü alan Av. Eyüp Ersoy, CHP’nin yeni İl Başkanı oldu. Dün CHP İl binasında düzenlenen devir teslim töreninde görevi devralan Ersoy “Isparta’yı AKP’ye dar etmek için geldik ve bunu da başaracağız” ifadelerini kullandı.

‘TEK YUMRUK OLACAĞIZ’
Konuşmasını şu şekilde sürdüren Ersoy “Bundan sonra tek bir yumruk halinde çalışacağız. Hatta çalışmak ile kalmayacağız. ‘Durmak yok yola devam’ diye AKP’nin sürekli kullandığı bir söz var. Biz diyoruz ki; durmak yok koşmaya başlayacağız. Maraton koşacağız. Bizlerde ayrımcılık yapmadan herkesi kucaklayarak bu partiyi Isparta’da birinci parti yapma sözü veriyoruz. Bu uğurda gece gündüz çalışacağız” dedi.

‘EYÜP ERSOY BENİM DE İL BAŞKANIM’
Cumartesi günü yapılan kongrede yeni İl Başkanı olarak seçilen Eyüp Ersoy’u tebrik eden Eski Başkan Senayi Demirkol “Eyüp Ersoy bugünden itibaren benim de İl Başkanım. Bildiğiniz gibi bir ön seçim 2 genel seçim ve parti kongremizi gerçekleştirdik. Bu süreç boyunca kimseyi ötekileştirmedim. Kimseyi dışlamadım. Gücüm yettiğince partime hizmet etmeye çalıştım. Partime zarar vermeden düzgün bir şekilde de çalıştığıma inanıyorum. 26 Aralık Cumartesi günü yaptığımız İl kongresinde Eyüp Ersoy ve ekibi kongreyi kazanmışlardır. Boş konuşmanın zamanı ve yeri değildir. Demokratik bir kongre olmuştur. Eyüp Ersoy ve ekibini kutluyorum. Hiçbir zaman yeni İl Başkanımız ve ekibi hakkında kötü bir düşüncem ya da art niyetim olmayacaktır. Bugünden itibaren Eyüp Ersoy benim de İl Başkanımdır. Verilecek her türlü göreve hazırım” diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.