CHP'de Ekmel Bey Rahatsızlığı

CHP'de bazı kesimler tarafından tepkiyle karşılanan Ekmeleddin İhsanoğlu'na karşı Süheyl Batum'un Emine Ülker Tarhan'ı aday göstermesi ve ardından da 5 milletvekilinin desteği CHP'de işleri karıştırdı. Isparta'da da Ekmel Bey Tepkisi açığa çıktı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Haziran 2014 13:25
CHP'de Ekmel Bey Rahatsızlığı

AJANS32 ÖZEL HABER

CHP'nin MHP'ye önerdiği ve çatı adayı olarak lanse edilen Ekmeleddin İhsanoğlu CHP tabanında yeterli kabulü görmedi.

Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum'un Ulusal Kanal'da canlı yayında Emine Ülker Tarhan'ı aday göstermesi ve ardından 4 milletvekilinin daha imzasıyla 5 imzaya ulaşan Tarhan önersine Isparta'dan da çok sayıda CHP'linin destek verdiği ifade ediliyor.

Ajans32 haber merkezine ulaşan bilgilere göre, CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner'e Isparta'dan çok sayıda telefon ve elektronik posta yoluyla ulaşan CHP'liler Cumhurbaşkanlığı adayı için Emine Ülker Tarhan önersine sıcak bakması yönünde çağrı yaptı.

Ali Haydar Öner'e 'O öneriyi sen de imzala' çağrısında bulunan Isparta'lı CHP'liler "Ali Haydar Öner'in siyasl islamcı bir adaya destek vereceğini sanmıyoruz. Sayın vekil Atatürkçü kimliğine yakışanı yapacaktır ve Sayın Emine Ülker Tarhan içni o da imzasını verecektir" ifadelerini kullanıyor.

Ali Haydar Öner'in bu tepkilere ne cevap vereceği ise şimdilik merak konusu.

Öner, Ekmeleddin İslamoğlu'nun adaylığı gündeme geldiği zaman sıcak baktığı yönünde mesajlar vermişti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum