CHP’de Eski Yöneticilere Şok

Delege Seçimlerinde Gençlik ve Kadın Kotasını Uygulayan CHP'de Eski Yöneticilere Şok!

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Kasım 2015 12:11
CHP’de Eski Yöneticilere Şok

Hafta sonu mahalle delegeliği seçimlerini tamamlayan CHP’de eski yöneticilere ve milletvekili aday adaylarıyla ilgili şok edici sonuçlar ortaya çıktı.

Mahalle Delegeliği seçimlerinin tamamlandığı CHP’de eski il ve merkez ilçe yönetimlerinden neredeyse mahallesinde delege seçilen eski yönetici kalmadı. Kadın ve Gençlik kotalarının tavizsiz uygulandığı seçimlerde kotalara gerek bile kalmadı. Eski yöneticiler yeterli oy alamadığı için seçilemezken mahallelerinde etkin çalışma yürüten kadınlar ve gençler başarıya imza attı.

Mahalle delegelerinde yaş ortalamasının düştüğü CHP’de mahalle delegelerinin ezici bir çoğunluğu gençlerden oluşuyor. Mahalle delegeliğinden ortaya çıkan sonuçla önümüzdeki haftalarda yapılacak kongrede yenilenecek ilçe ve il yönetimini de gençleştirmesi bekleniyor.ajans32

Yapılan seçimlerde Eski yöneticilerden Eflatun Gürbüz, Ahmet Gençtürk, Mustafa Türel, Metin Çelebi, Batuhan Güldiken, Ali Korkmaz, Havva Dinçtürk, Avni Çaylı, Kerim Dağ, Kadir Yıldırım gibi isimlerin yanı sıra 7 Haziran seçimlerinde Milletvekili adayı olan İsa Önder Dinçtürk ve Mustafa Ceyhan’da delege seçilemeyen isimler arasında yer aldı.www.ajans32.com

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum