CHP’de Gençlik Hareketi

CHP Gençlik Kolları Genel Merkez Yöneticileri Isparta’da bir dizi temasta bulundu. Gençlik Kolları Genel Sekreteri Ayşegül Yalvaç ve Genel Başkan Yardımcısı Emre Yılmaz, Isparta Gençlik Kolları ile yerel seçim sürecine ilişkin bir toplantı yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Kasım 2013 13:30
CHP’de Gençlik Hareketi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları Genel Merkez yöneticileri Isparta’da İl Gençlik Kolları ile yerel seçim çalışmaları gündemiyle bir toplantı gerçekleştidi.

CHP Gençlik Kolları Genel Sekreteri Ayşegül Yalvaç ve CHP Gençlik Kolları Akdeniz Bölgesinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Emre Yılmaz dün CHP Isparta İl Gençlik Kolları'nı ziyaret etti.

Isparta Gençlik Kollarıyla bir dizi toplantı gerçekleştiren Genel Merkez yöneticileri İl Başkanı Vedat Şenol ile de yerel seçimlerle ilgili görüş alışverişinde bulundu.



Siyasette gençliğin önemine vurgu yapan Genel Sekreter Ayşegül Yalvaç, “Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk geleceği biz gençlere emanet etti. Siyasette gençliğin de var olduğunu göstermek istiyoruz. Isparta’da da ciddi bir gençlik potansiyelimizin olduğunu görmüş olduk. Arkadaşlarımıza buradaki çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

CHP Isparta Gençlik Kolları Başkanı Murat Mert Karaman’da Genel Merkez düzeyinde gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Genel Merkez Gençlik Kolları yöneticileri Isparta’daki temaslarının ardından Burdur’a geçti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum