CHP’de Gençlik Kolları Emre Erkan’a Emanet

CHP’de Gençlik Kolları Emre Erkan’a Emanet

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Mart 2020 13:49
CHP’de Gençlik Kolları Emre Erkan’a Emanet

CHP İl Gençlik Kolları Kongresi hafta sonu gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen seçimlerde Emre Erkan, İl Gençlik Kolları Başkanı olarak seçildi.

Hafta sonu Cumhuriyet Halk Partisi İl Merkezinde gerçekleştirilen İl Gençlik Kolları Kongresine Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan yardımcıları, İl ve ilçe yöneticileri ve partili gençler katıldı.

Tek liste ile gidilen seçimlerde Emre Erkan, İl Gençlik Kolları Başkanı olarak seçildi. Erkan, “Merkez ilçe ve ilçelerimizle birlikte elimizden geleni yapacağız. Isparta’da CHP Gençlik Kolları’nın varlığını bu dönem daha fazla hissettireceğiz” dedi.

İl Başkanı Yalım Halıcı’da “CHP’de gençlerin öne çıkacağı bir döneme girdik. Gençliğimize güveniyoruz. Ülke sorunları, yerel sorunlar, öğrenci sorumları gibi konularda refleks gösterecek bir gençlik kollarımız var. Ben Emre Erkan kardeşimize ve yönetimine başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.