CHP'de Hedef Yerel Seçim Parola Birlik

CHP'de Hedef Yerel Seçim Parola Birlik

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Şubat 2018 16:21
CHP'de Hedef Yerel Seçim Parola Birlik

Son günlerde hem yerelde hem de genel gündemde tartışmalara sahne olan CHP, Isparta’da Genel Kongre sonrasında il, ilçe, belde yönetimleri ile bir araya gelerek “birlikteyiz” mesajı verdi.

Partisinin il yönetimi, ilçe ve belde başkanları ve yönetimini bir araya getiren CHP Isparta İl Başkanı Ahmet Kürkçü, “birlikteyiz” mesajı verdi. Yenişarbademli Belediye Başkanı Mustafa Erdem ve Aksu Belediye Başkanı Ali Kaya’nın da katıldığı toplantıda konuşan İl Başkanı Ahmet Kürkçü, “Evrensel insan hakları savunucusu, ülkemizin ve demokrasimizin gelişmesinde, Adalet ilkesi çerçevesinde bütün bireylerin eşit ve hür yaşamasını sağlayan, Cumhuriyetin kurucu partisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ün kurduğu 94 yıllık koca çınar Cumhuriyet Halk Partisi 3-4 Şubat 2018 tarihinde Ankara’ da 36. Olağan Kurultayını büyük bir coşkuyla yapmıştır. Temel ilkelerimizin başında gelen, demokrasinin öne çıktığı bir seçim neticesinde Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Sayın Muharrem İnce aday olarak yarışmışlardır. Delegelerin teveccühü ile tekrar Genel Başkan seçilen Kemal Kılıçdaroğlu ile Parti Meclisimizi ve Yüksek Disiplin Kurulumuzu da tebrik ederiz. Bundan sonra Genel Başkanımızın ve Genel Merkezimizin yapacağı her türlü mücadelede biz Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Örgütü olarak yanlarındayız.

Bunun yanı sıra Türkiye’nin aydınlanması , nefes alması uğruna kendileri maddi, manevi büyük fedakarlıklar gösteren cefakar İl Yöneticileri ile bütün İlçe Başkanları ve Yöneticileri, tüm Cumhuriyet Halk Partisi üyeleri olarak, ‘Adalet ve Cesaret’ teması adı altında dik duruşumuzdan asla taviz vermeyeceğiz. 2019’ da bu ülkeye borcumuz olan Cumhuriyet ve Demokrasiyi tekrar inşa etme çabası ile seçeceğimiz Cumhurbaşkanı’ na odaklanmak öncelikli görevimizdir. Bunun yanı sıra İktidar ve koltuk değneğinin ortak aday doğrultusunda kendilerinden birini Isparta Belediye Başkan adayı çıkarma gibi çabalarına karşı biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak Isparta’da ve bütün İlçelerimizde çıkaracağımız adayların seçilmesi için bütün gücümüzle mücadele edeceğiz. Isparta İl Başkanlığı olarak Belediye Başkanlarımız, İl Genel Meclisi Üyelerimiz, İl Yöneticilerimiz, İlçe Başkanlarımız ile yaptığımız Kurultay sonrası değerlendirmeler neticesinde azim ve kararlılıkla, birlik ve beraberce bütün dış mihraklara, hatta olumsuzluklara karşı el ele, birlikte hareket etme kararı alan tüm örgüt üyelerimize ve Başkanlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum