"CHP'de İki Vekil Garanti"

Milletvekili Adayı Büyüktuncer iddialı konuştu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Şubat 2015 12:15
"CHP'de İki Vekil Garanti"

CHP Milletvekili Aday Adayı Mehmet Büyüktuncer, 7 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde partisinin Isparta’da 2 milletvekili garantilediğini ileri sürdü.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta Milletvekili Aday Adayı Mehmet Büyüktuncer partisinin 7 Haziran seçimlerinde Isparta’dan 2 milletvekilini garantilediğini iddia etti.

Büyüktuncer açıklamasında “44 mahalle, ilçe ve köylerde halkımız bereketli günleri özlemiş, kazancını devletin açıkladığı rakamlar ile medyada yer alan rakamlarda değil, elini attığı zaman cebinde görmek istiyor, çoluk çocuğu ile paylaşmak istiyor” dedi.

Büyüktuncer, “Bununda hak ve adaletli paylaşım ile üretimin desteklenmesi ile olacağı bilinci artık sürekli tüketime yönlendirilen Ispartalı halkımızda oluşmuş. Sevindirici olan budur” diye konuştu.

İktidar partisinin istikrar sürsün propagandasında da işaret eden Büyüktuncer, “Sözde istikrarın devamını isteyenlere soruyorum! Tüketimdeki istikrarın 13 yıldır Isparta’ya ne faydası oldu? Isparta da özlenen, beklenen üretimdir. Halkımız ile aynı dili konuşuyoruz. 1+1 = 2 ettiği kadar ortak akılda buluşuyoruz. İktidarın Isparta’ya laf kalabalığı çok. Soruyorum son 13 yıldır en son açtığınız fabrikanın ismi nedir? İstihdamı nedir?” diye sordu.

CHP Milletvekili Aday Adayı Mehmet Büyüktuncer, “Bu memlekette yaşıyorsak sorunlarına birlikte sahip çıkmak zorundayız. CHP önümüzdeki genel seçimlerde Ispartalı halkımızın cebinin para gördüğü, üretimin, istihdamın arttığı, vatandaşın banka ve kredi kartı esaretinden kurtulacağı bir siyaset ortaya koyacaktır. Bu sıkıntıların takipçisi olarak çözümü için aynı kaderi paylaştığımız halkımızda o yetkiyi 2 milletvekili ile Isparta’da CHP’ye verecektir, vermelidir ortak akıl bunu göstermektedir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum