CHP’de Kadın Kolları Görgeç'e Emanet

CHP’de Kadın Kolları Görgeç'e Emanet

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Mart 2020 17:02
CHP’de Kadın Kolları Görgeç'e Emanet


CHP’de hafta sonu düzenlenen İl Kadın Kolları Kongresinde seçime tek liste ile giden Pembe Görgeç, Kadın Kolları Başkanlığı görevine getirildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Kolları Kongresi hafta sonu CHP İl Merkezinde düzenlendi. Kongrede seçimlere liste ile giren Pembe Görgeç, İl Kadın Kolları Başkanı olarak seçildi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongrede bir konuşma yapan İl Başkanı Yalım Halıcı, “İktidar yürüyüşümüzü başlattık. Şimdi bu yürüyüşü hızlandırarak devam ettiriyoruz. Kadınlar büyük sıkıntılarla boğuşuyor. Kadına yönelik şiidet konusu ne yazık ki ülke gündeminden düşmüyor. Özgecan cinayetinin ardından 2 bine yakın kadınımız daha cinayete kurban gitti. Biliyoruz ki Türkiye düze çıkacaksa kadınlarımızla düze çıkacak. Bu vesile ile tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi.

CHP’nin çiçeği burnunda Kadın Kolları Başkanı Pembe Görgeç’te konuşmasında “En çok mağdur edilen kesim kadınlar. Çocuklarımızın geleceğinden, kadınlarımızın yarınlarından endişe ediyoruz. Bu kaygıları gidermek adına tüm kadınlarımızı onurlu ve örgütlü mücadelemize davet ediyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.