CHP'de Pankart Nöbeti

CHP Isparta Gençlik Kolları'nın parti binasına astığı 4 eski bakanın maskeli pankartı emniyeti harekete geçirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Aralık 2014 00:13
CHP'de Pankart Nöbeti

CHP Isparta Gençlik Kolları, akşam saatlerinde parti binasına bir pankart astı. '17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvetle mücadele haftası' yazılı Pankartta 4 eski bakanın maskeli fotoğrafları yer aldı. Pankartın asılmasının ardından polis il binasına gelerek o pankartın indirilmesini istedi.

Ancak CHP Gençlik Kolları üyeleri pankartı indirmeyeceklerini açıklayarak adli mercilerden pankartın indirilmesi ile ilgili karar çıkması gerektiğini söyledi.

Emniyet ekipleri Aydın'da benzeri bir pankartla ilgili alınan kararı gösterdi. Ancak, parti yöneticileri kararın Isparta'yı bağlamadığını ve Isparta için bir çıkarılması gerektiğini ifade etti.

İl Başkanı Vedat Şenol'da akşam saatlerinde parti binasında bir basın açıklaması yaptı. Şenol açıklamasında, "Polis arkadaşlar pankart için mahkeme kararı olduğunu ve indirilmesi gerektiğini söylediler. Ancak karar Aydın ili için alınmış. Biz de burası Isparta dedik. Mahkeme kararı çıkartmaya gittiler." dedi.

Şenol, "Hırsızlık ve yolsuzlukla mücadele etmenin suç sayıldığı bir dönemden geçiyoruz. Hırsızlıkla mücadele eden polisler ve adli merciler sırf bu görevlerinden dolayı görevden el çektiriliyor ve tutuklanıyor" ifadelerini kullandı.

Saatler gece yarısını gösterdiğinde CHP İl Başkanı Vedat Şenol, parti yöneticileri ve partililer il merkezinde pankart nöbeti tutmaya devam ediyordu.

Eğer mahkeme kararı çıkarsa pankart indirilecek.

Öte yandan CHP Gençlik Kolları'nın il binasına astığı 4 maskeli pankart sosyal medyada da olay yarattı. CHP'li Muharrem İnce attığı twette: "Isparta il başkanımız parti binasına bir afiş asmış. Polis indir diye tehdit ediyor. Ey Isparta ayağa kalk ve hırsızlığa dur de" mesajı verdi.







Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum