CHP'de Sürpriz İsim

CHP'de milletvekili aday adaylarına sürpriz bir isim ekleniyor...

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ocak 2015 11:13
CHP'de Sürpriz İsim

CHP’de ön seçim yapılması halinde aday olacağını açıklayan eski il başkanı Vedat Şenol’dan sonra aday adaylığı teklif edilen Ispartalı işadamı Mustafa Ceyhan’da süreci takip ettiğini ve nereden aday olacağına karar vereceğini söyledi.

Bilindiği üzere geçtiğimiz yıl yapılan yerel yönetimler seçimi öncesinde yaşadığı İstanbul Eyüp’den CHP’nin Belediye başkan aday adayı olan Mustafa Ceyhan’ın, Genel seçimlerdede partisinin milletvekili adaylığına sıcak bakıyor.

Ispartalı İşadamı, hemşehrimiz Mustafa Ceyhan süreci yakından takip ettiğini ve adaylığı ile ilgili önümüzdeki günlerde karanını açıklayacağını belirterek şunları söyledi.”Bildiğiniz gibi uzun yıllar siyasetin içerisinde yer almış bir kişiyim. Doğru Yol Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanlığı yaptım. Benim Genel Başkanlığım döneminde birlikte siyaset yaptığımız birçok arkadaşımız bugün AK partide, CHP’de ve MHP’de milletvekili ve bakanlık yapıyorlar. Bir süre uzak kaldığım siyasete yeniden dönüş yaptım ve geçtiğimiz yıl Eyüp’den Belediye Başkan aday adayı oldum. Siyaseti de, hizmeti de bilen bir kişi olarak bu dönemde yine CHP’den Milletvekili aday adaylığı teklifini en kısa zamanda değerlendirerek çalışmalara başlaşlayacağım. Gerek Isparta’daki, gerekse İstanbuldaki arkadaşlarım benim aday olmam konusundaki baskılarını önünümüzdeki günlerde değerlendireceğim ve nereden aday olacağıma karar vereceğim. Bakarsınız İstanbul’dan, bakarsınız memleketim Isparta’dan aday adayı olabilirim, bunu zaman gösterecek” dedi.

MUSTAFA CEYHAN KİMDİR ?
- 1966 yılında, Isparta merkez ilçede Doğdum, dedem MUSTAFA SITKI Ceyhan ve Babam Mehmet Hadi Ceyhan Isparta'nın ileri gelen işadamlarıydı. İlk ve orta okulu Isparta'da bitirdikten sonra, Liseyi, ŞAİK Anadolu lisesinde tamamladım.

-1996 yılında Orta Doğu Teknik üniversitesinden (ODTÜ), işletme bölümünden mezun oldum.

- Özel sektörde ve kamu sektöründe, proje geliştirme konularında iş hayatında çalışmaya başladım.

- Üç yıl (1993-1996), üçlü kararname ile Hazine temsilcisi olarak ,Ankara Siğorta'da yönetim kurulu üyeliği yaptım.

- 2001-2007 yılları arasında, Akfen Holding AŞ., grup şirketlerinden, (borsada), Akfen GYO'da kurucu Genel Müdür ve yönetim kurulu üyeliği vazifeleri yaptım.

- 2008 den günümüze kadar, özel sektör ve Belediye şirketlerine danışmanlık ve Gayrımenkul Geliştirme sektöründe, Girişimci / Yönetici ortak olarak çalışmalarım devam etmektedir.

- 2003 yılında,USA-Dış işleri bakanlığının, davetlisi olarak,"international visitor" programı kapsamında 23 günlük bir GEZİ / ÇALIŞMAYA katıldım.

- 2004 yılında,ÇiN Halk Cumhuriyeti, NİNGXİA eyaleti başkentinin (yinchuan), davetlisi olarak,"ÖZEL KONUK" sıfatıyla bir haftalık iş programına katıldım.

- Bunların haricinde yurt dışında bir çok inceleme ,araştırma ve ticari gezi ve iş faliyetlerim olmuştur.

- Dernek, Spor kulübü ve Cemiyetlere üyeliklerim bulunmaktadır.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum