CHP’den Davul Zurna Eşliğinde Açılış

Şehir Merkezinde Seçim koordinasyon merkezini açan CHP Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı şimdide mahallerde irtibat büroları açıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Şubat 2014 09:48
CHP’den Davul Zurna Eşliğinde Açılış

Yedişehitler ile Gülistan Mahallerinin birleştiği noktaya seçim irtibat bürosu açan Prof. Dr. Çakmakçı “gerçek anlamda adaleti, şeffaflığı gösteren bir belediyecilik ile Isparta’yı büyüteceğiz” dedi. Seçim bürosu davul zurna eşliğinde çekilen halaylarla açıldı.

Yerel seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren CHP Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı şehir merkezindeki seçim koordinasyon merkezinin ardından mahallelerde seçim irtibat büroları açmaya başladı.

Yedişehitler Mahallesi ve Gülistan Mahalleleri birleştiği noktaya davul zurna eşliğinde çekilen halaylarla açılan seçim irtibat bürosunun açılışına CHP İl ve Merkez ilçe yönetimi Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı ile nelediye ve il genel meclis adayları katıldı.

CHP Merkez İlçe Başkanı, Kadın Kolları Başkanı, İl genel Meclis Üyesi adayı Mustafa Yıldız, Belediye Meclis Üyesi Sabriye Aydın’ın kısa birer konuşma yaptıkları açılış törenin de Prof. Dr. Çakmakçı özellikle Yedişehitler ve Gülistan Mahallelerinde ikamet eden Belediye Meclis Üyesi Sabriye Aydın ile İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Yıldız’ı da yanına alarak “Önemli bir yola çıktık. Isparta’da yaklaşık 60 gün sonra Cumhuriyet Halk Partisi belediyeciliğini göstereceğiz. Biz bu göreve hazırız. Isparta’da gerçek anlamda adaleti, şeffaflığı gösteren bir belediyecilik ile Isparta’yı büyüteceğiz” diye konuştu.

CHP SEÇİMLERİN YÜKSELEN YILDIZI
CHP İl Başkanı Vedat Şenol ise “Cumhuriyet Halk Partisi belediyeyi almayı hedeflemiş, bir yıl önce koyduğunu hedef doğrultusunda da adayını belirlemiş, şeffaf bir şekilde çalışmalarını sürdürmüştür. Bugüne kadar en aktif çalışan parti CHP’dir. Diğer partilerin birkaç adım önünde ilerliyoruz.
Türkiye çok karanlık bir ortamdan geçiyor.

Ak Parti iktidarı Türkiye’nin bütün Cumhuriyet tarihindeki birikimlerini yabancı sermayelerle paylaşmış, ekonomimizi talan etmiştir. Türkiye’nin bir onarım partisine ihtiyacı vardır. O parti de CHP’dir. Biz önce yerel seçimi alıp, ardından da genel seçimlerde iktidara yürümeyi istiyoruz. Bu yolda da Isparta büyük önem arz ediyor. Özellikle söylemek istiyorum ki; belediyeyi aldığımız takdirde şehrimiz devrim yaşayacaktır. Biz parti olarak çok iddialıyız” dedi.

Yerel seçimlerin yıldızı giderek yükselen partisinin CHP olduğunu söyleyen Şenol “2011 seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi 27 bin 500 oy aldı. Ortada dolaşan MHP’nin ve CHP’nin yarışı, AKP’nin önünü açıyor gibi söylemler var. Bunlara itibar etmeyin. CHP Isparta’da birinci partidir. MHP kendi derdine düşsün. Daha önce kendilerine vermiş olduğumuz desteği bu kez vermeyeceğiz. Ak Parti ise Isparta’da üçüncü parti olacaktır. Cumhuriyet Halk Partisi Isparta’nın yükselen yıldızıdır” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.