CHP’den Gövde Gösterisi

CHP Şarkikaraağaç Belediye Başkan Adayı M. Emin Akyol ve Çiçekpınar Belediye Başkan Adayı Dr. Ayşe Günbey Şerifoğlu seçim irtibat bürolarını açtı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Şubat 2014 22:54
CHP’den Gövde Gösterisi

CHP Şarkikaraağaç ve Çiçekpınar seçim irtibat bürolarının açılışına; Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner, Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan, Isparta İl Başkanı Vedat Şenol, Isparta Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı, CHP Isparta İl Kadın Kolları Başkanı Leyla Havva Güzelcan, Isparta İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Mert Karaman, İlçe ve Beldelerdeki CHP’li Belediye Başkanları, CHP İlçe Başkanları, CHP İlçe ve Belde Belediye Başkan Adayları ile çok sayıda partili ve vatandaşlar katıldı.

CHP İl Örgütü, Şarkikaraağaç İlçe Örgütü ve Milletvekilleri ile CHP Şarkikaraağaç İlçe Başkanlığı binasında toplantı yaparak 2014 yerel seçimleri hakkında durum değerlendirilmesi yapıldı. Daha sonra ise seçim irtibat bürolarının açılışı gerçekleştirildi.



AKP GEMİYİ KAYALIKLARA SÜRÜKLÜYOR
Seçim bürolarının açılışında konuşan İl Başkanı Vedat Şenol, son günlerde Türkiye’deki olaylara değinerek “bugün ülkemiz okyanusta yolunu kaybetmiş, denizde kayalıklara vurmak üzere bir gemi misali AKP iktidarı tarafından nereye götürüldüğü endişesi içindedir. Türkiye’nin hemen hemen her şehrinde CHP’nin ayak sesleri duyulmaktadır. Şarkikaraağaç ve Çiçekpınar’da da iktidara koşar adımlarla ilerliyoruz. Isparta’da devrim yapacağız. Rüzgar bizden yana esiyor. Ayşe hanım ve Emin bey çok kaliteli insanlardır. Kazanacaklarına olan inancımız tamdır” dedi.

CHP Şarkikaraağaç İlçe Başkanı İzzet Beydoğan yerel seçimlerle ilgili olarak birlik ve beraberlik vurgusu yaparak “Şarkikaraağaç’ta birleştirici rol üstlendik. Kişinlerin değil halkımızın refahını düşleyen bir belediyecilik anlayışı ile halkımızla bütünleştik. İlçemizin birlik ve beraberliği için emin adımlarla geliyoruz” şeklinde konuştu.

CHP Şarkikaraağaç Belediye Başkan Adayı M. Emin Akyol “Isparta’da CHP ile devrim yapacağız. Ekip ruhu ile il ve ilçelerde başarıya ulaşacağız. Biz kazandıktan sonrasını hesaplayarak hareket ediyoruz” dedi.

HALKIN REFAHI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ
Çiçekpınar’da ki seçim irtibat bürosu açılış konuşmasını yapan CHP Çiçekpınar Belediye Başkan Adayı Dr. Ayşe Günbey Şerifoğlu seviyeli bir seçim kampanyası yapacaklarını vurgulayarak “halkım başkanlığı bana lâyık görürse örnek ve marka olabilecek bir Çiçekpınar oluşturacağız. Kendi evimle nasıl ilgileniyorsam, Belediye ile de aynı şekilde ilgileneceğim. Çicekpınar’a hizmet için buradayım ve halkımın refahı için var gücümle çalışacağım” şeklinde konuştu.

HALKIN ZENGİNLEŞMESİ İÇİN İKTİDARDAN KURTULMALI
Isparta Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmaçı “CHP Türkiye’nin geleceği için önemli bir rol üstelenmiştir. Halkımızın zenginleşmesini ancak bu iktidarı göndererek sağlayabiliriz. Bunu biz yerellerde yapacağız ve çok yakın zamanda ülkemiz güneşli günlere kavuşacaktır” dedi.
CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner “birlik ve beraberlik içinde ülkemizi bu karanlık günlerden kurtaracağız.

CHP iktidarında halkımız refaha kavuşacaktır. Bunlar Allah Allah deyip milletimizi soyup soğana çevirdiler. CHP Kuvayi Milliye ruhuyla bu haramileri def edecektir. Bunun için ilk hedefimiz 2014 yerel seçimlerinde başarılı olmaktır” dedi.

CHP Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan “artık yeter deme vakti gelmiştir. Bu hırsızlara oylarımızı vermeyerek ülkemizin geleceğini kurtarmalıyız. Ekmeğimize, emeğimize, cumhuriyetimize sahip çıkmak için el ele verip CHP’de birleşeceğiz. Emin bey ve Ayşe hanım Şarkikaraağaç’a sosyal ve halkçı belediyeciliği getirerek güzel porojelere imza atacaktır, buna gönülden inanıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum