CHP'den Günaydın’a Destek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Vedat Şenol, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Aralık 2012 13:29
CHP'den Günaydın’a Destek

CHP İl Başkanı Şenol, Belediye’nin uygulamaları hakkında devamlı olarak Başkan Günaydın ile karşılıklı bilgi alışverişinde bulunduklarını ve şehre yapılacak her türlü olumlu işe destek vereceklerini söyledi.

Geçen günlerde Dereboğazı Yolu’nun duble yol olması noktasında Kent Konseyi öncülüğünde yapılan eyleme Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve belediyenin katkılarından dolayı da teşekkür eden CHP İl Başkanı Vedat Şenol, “Ispartalılar eyleme sahip çıktılar. Bundan sonra konu ile ilgili olarak önemli gelişmelerin olacağına inanıyorum” dedi.

CHP gurubu ile Isparta’ya hizmetler noktasında uyumlu çalışmalar içerisinde olduklarını dile getiren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ise, “Arkadaşlarımız ne zaman bizleri ziyaret etseler, samimiyet ve içtenlikle bunu yapıyorlar. Bu ziyaretler ayrıca siyaset seviyesini de yükseltmiş oluyor. Ülkede yükselttiğimiz bu şekildeki siyasetler ile memleketlerin daha yüksek hizmet almasına vesile olur” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum