CHP'den Günaydın'a Destek

CHP İl Başkanı Vedat Şenol, AK Parti Milletvekili Recep Özel'in Belediye Başkanı Günaydın'ı tehdit ettiğini ileri sürerek "Bunlar her işi tehditle halletmeye alışkın" ifadelerini kullandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Ekim 2013 16:36
CHP'den Günaydın'a Destek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Vedat Şenol, Ak Parti Milletvekili Recep Özel’in Yusuf Ziya Günaydın’ı açık bir şekilde tehdit ettiğini ve AKP’nin bütün işlerini tehditle halletmeye çalıştığını belirterek, “Ak Parti Milletvekili Recep Özel’in Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı açık bir şekilde tehdit etmiştir. Bunların zihniyetleri Recep Tayyip Erdoğan gibi, Melih Gökçek gibi; işlerini tehditle halletmeye çalışıyorlar” dedi.

RECEP ÖZEL'E SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULMALI
Şenol, Ajans32 muhabirine yaptığı açıklamalarda "Recep Özel Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı açık bir şekilde tehdit etmiştir. Çok konuşursanız elimizdeki bilgi ve belgeleri açıklarız demiştir. Ellerindeki gizli bilgi ve belgeler nedir çok merak ediyorum. Devam etmekte olan bir yargı sürecinde sizin eliniz de nasıl gizli belge ve bilgiler olabilir. Bu durumda nasıl böyle konuşabilir. Özrü kabahatinden büyük. Bu yaptığı kesinlikle suçtur. Bu durumda vekile kesinlikle suç duyurusunda bulunulması gerekir" dedi.ajans32  

İŞLERİNİ TEHDİTLE HALLETMEYE ÇALIŞIYORLAR
İl Başkanı Şenol, Ak Parti’nin bütün işlerini tehditle halletmeye çalıştıklarını ileri sürerek, “Zaten yargı süreci devam eden bu durumda üçüncü şahıslara susmaktan başka bir şey düşmez. Bunların zihniyetleri Recep Tayyip Erdoğan gibi, Melih Gökçek gibi işlerini tehditle halletmeye çalışıyorlar. Ama şunu unutmasınlar ki bugün yaptıkları bu tehdit ileriki zamanlarda kendilerine de gelebilir” ifadelerini kullandı.ajans32.com

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum