CHP’den İşçi Partisi’ne Ziyaret

CHP Belediye Başkan Adayı Lütfü Çakmakçı ve partililer, İşçi Partisi’ni ziyaret etti. İki Başkan Adayı’nın bol sohbetli geçen ziyarette birlik mesajları verildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Şubat 2014 19:03
CHP’den İşçi Partisi’ne Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Adayı Lütfü Çakmakçı, İşçi Partisi’ne yaptıkları ziyaretin birlik ve beraberliklerini göstermek olduğunu belirterek, hep birlikte Isparta’yı yönetmek amacında olduklarını söyledi.

İşçi Partisi Belediye Başkan Adayı Nuri Gönendi ise konuşmasında, CHP heyetine kendilerini ziyaret ettikleri için teşekkür ederek, birlik mesajı verdi. İki başkan adayı da 30 Mart yerel seçimleri için birbirlerine şans diledi.

BİRLİK İÇERİSİNDE OLMALIYIZ
CHP Belediye Başkan Adayı Lütfü Çakmakçı, İşçi Partisi’nin Isparta’daki öneminin yüksek olduğunu belirterek, İşçi Partisi Belediye Başkan Adayı Nuri Gönendi’ye 30 Mart yerel seçimlerinde başarı diledi.
Başkan Adayı Çakmakçı, “Bugün İşçi Partisi’ni ziyaret ediyoruz. İşçi Partisi’nin Isparta’da çok önemli bir yeri var. Bu önemi herkes biliyor. Ben Nuri Bey’in aday olduğunu öğrendim ve çok sevindim. Zaten aramızda bir dostluk bir birlik vardır. 30 Mart yerel seçimlerinden sonra da bu birliğimizi korumalıyız. Bunun gayreti içerisinde olmalıyız. Kendilerine başkan adaylığının hayırlı olmasını diliyorum. Yerel seçimde de başarıla diliyorum” dedi.

SORUNLARI BİRLİKTE ÇÖZMELİYİZ
İşçi Partisi Belediye Başkan Adayı Nuri Gönendi, ziyaretlerinden dolayı CHP heyetine teşekkür ederek, Isparta’nın sorunlarına hep birlikte çözüm bulmalarının gerektiğini söyledi.

Başkan Adayı Gönendi, “Öncelikle partimizi ziyaret ettiğiniz için ben ve İşçi Partili arkadaşlarım adına teşekkür ederim. Dediğiniz gibi Isparta’nın birçok sorunu var. Bu sorunlar tabi ki birlik ve beraberliklerle çözülür. Bunun için de elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. İyi dilekleriniz için tekrar teşekkür ediyorum ve bende yerel seçimlerde size başarılar diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum