CHP’den Saadet Partisi’ne Ziyaret

Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay ve Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Vedat Şenol, seçim çalışmalarını demokratik ortamda sürdürdüklerini belirterek; “Bizim için yarış yani siyaset başka, dostluk başkadır” dediler.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Şubat 2014 15:11
CHP’den Saadet Partisi’ne Ziyaret

Saadet Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisi, 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerle ilgili çalışmalarını tüm hızıyla devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi, seçim çalışmalarına esna ziyaretlerinden sonra siyasi partileri de dahil ederek bu doğrultuda önceki gün Saadet Partisi İl Başkanlığını ziyaret etti.

Saat 17.00’de gerçekleşen ziyarete; İl Başkanı Vedat Şenol, Merkez İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı ile partinin Belediye ve İl Genel Meclisi üyesi adayları katıldı. Saadet Partisi de, CHP’li konuklarını İl Başkanı, Merkez İlçe Başkanı, Belediye Başkan adayı, belediye ve meclis üyesi adayları ile karşıladı.

ŞENOL; “BİZİM İÇİN SİYASESİ YARIŞ AYRI, DOSTLUK AYRIDIR”
Ziyarette bir konuşma yapan CHP İl Başkanı Vedat Şenol, şunları söyledi; “Bilindiği gibi 30 Mart 2014 tarihinde yerel seçimler var. Biz bu seçimleri çok önemsiyoruz. Bu seçimler ülkemiz ve ilimiz için son derece önem taşımaktadır. Biz CHP olarak bu seçimlerde Isparta’nın yönetimine talibiz ve çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz.

Bu zamana kadar esnaf ziyaretleri, kamu kurum ve kuruluş ziyaretleri yaptık. Bu konuda siyasi partileri de ziyaret programımıza alalım dedik ve ilk olarak siz Saadet Partisi’ni ziyaret ediyoruz. Bizde siyaset yani siyasi yarış ayrı, dostluk ayrıdır. Zaten size bugün yaptığımız bu nezaket ziyareti de bundan dolayıdır. Bizi kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz” dedi.

GENÇAY; “BU ZİYARET ÖRNEK BİR HAREKET”
Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay, CHP heyetine hoş geldiniz dedikten sonra yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Bizi yani kendiniz gibi siyasi rakip bir partiyi ziyaret ederek son derece güzel bir örnek ortaya koydunuz. Bu örnek davranışınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Çünkü, şuanda Türkiye’nin durumuna baktığımızda önümüzde yerel seçimler olmasına rağmen son derece çatışma ve kutuplaşmalar görüyoruz. İnsanlar artık televizyon izlemek istemez hale geldi. Hangi kanalı açarsanız açın tartışma, kutuplaşma var. Bunun bir örneği dünyada yok.

“KİMİN PROJESİ İYİ İSE O KAZANSIN”
Oysa, siyasetçiler siyaseti çirkinleştirmeden, saygıyla, sevgiyle yapmalıdır. Aynı burada olduğu gibi bizim hiçbir parti ve kişiyle olumsuz bir durumumuz yoktur. Önümüzdeki yerel seçimlerde de kişiler değil, projeler yarışsın. Kimin projesi daha güzel ve iyi ise o kazansın. Ben, CHP’li kardeşlerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor ve seçimlerde başarılar diliyorum” dedi.

ÇAKMAKÇI; “ORTAK PAYDA ISPARTA’YA HİZMETTİR”
CHP Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı da ziyarette yaptığı konuşmada; “Evet bu seçimler şehrimiz için son derece önemli. Burada önemli olan ve ortak payda Isparta’ya hizmettir. Herkes projesini halka sunsun ve halkımız kimi tercih ederse o kazansın. Sonuçta ise kazanan Isparta olsun ve Isparta örnek bir şehir haline gelsin. Bizim amacımız budur” dedi.

ÇAKAN; “DEMOKRATİK YARIŞTA SİYASİ ÜSLUP BOZULMAMALI”
Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Süleyman Çakan da ziyarette yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Cumhuriyet Halk Partisi yöneticileri ve bu partimizin değerli Belediye Başkan Adayı Lütfü hocamıza bu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yerel seçimlerde siyasi bir yarışın olması son derece doğaldır. Ancak, burada önemli olan bu demokratik yarışta siyasi üslubun asla bozulmamasıdır. Zaten, üslubu bozan partiye de halkımız itibar etmiyor.

“SEVİYELİ SİYASETTEN ASLA VAZGEÇMEYECEĞİZ”
Biz, son derece sevgili, saygılı ve seviyeli bir siyaset yapıyoruz. Bundan da son derece mutluyuz. Yaklaşık 7 aydır seçim çalışmalarımızı bu şekilde sürdürdük ve önümüzde kalan yaklaşık 1 aylık zamanda da bu şekilde davranmaya ve ziyaretlerimize devam edeceğiz. Halkımızla, yapacağımız çalışmaları ve projelerimizi paylaşacak ve onlardan destek isteyeceğiz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Saadet Partisi’ni ziyareti, toplu olarak çekilen fotoğrafla sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.