Chp’den Yoksul Öğrenciler İçin Kermes

CHP Kadın Kolları tarafından Isparta Belediyesi Kültür Sinemasında düzenlenen ve 2 gün sürecek olan kermesin gelirleri yoksul öğrencilere bağışlanacak.

Yayınlanma:
Chp’den Yoksul Öğrenciler İçin Kermes

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Isparta Belediyesi Kültür Sin4eması’nda kermes açıldı. 2 gün sürecek olan kermesin tüm gelirleri yoksul öğrencilerin eğitim masrafları için kullanılacak.
CHP Kadın Kolları Başkanı Ley
la Havva Güzelcan, “18 – 19 aralık tarihleri arası kermesimizi gerçekleştiriyoruz. Kermesimiz yerli malı kermesidir. Buradan elde edeceğimiz gelirle yoksul öğrencilerin eğitimlerine katkı sağlayacağız. Yoksul öğrencilere destek amaçlı kermes yapıyoruz.

Kendi ürettiğimiz ürünleri burada sergileyip satışa sunuyoruz. Mutfak eşyaları, el işleri, yetiştirdiğimiz ürünleri satıyoruz. Parti teşkilatımızın destekleriyle böyle bir kermes organizsayonu yaptık. Kermesimiz 2 gün sürecektir. Gelirimizin bin 500 TL olmasını hedefliyoruz. Ekibime ve burada olan parti teşkilatına çok teşekkür ediyorum” dedi.

İl Başkanı Vedat Şenol “Yaptığımız kermesimizin amacı yoksul, fakir öğrencilerimizin eğitimlerine katkı sağlamak içindir. Kermesimizin Isparta halkına hayırlı olmasını diliyorum. Bu işi yapmaları için kadın kollarımıza aktif çalışma süreci başlattık. Onlar da bu işi çok güzel bir şekilde yapıyorlar. İmece usulü çalışarak yiyecek, içecek, örgü gibi her alanda malzeme yaparak bu kermesi hazırladılar. Kermesimiz için emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.