CHP’li Adaydan Ak Partili Başkana Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Eğirdir Belediye Başkan Adayı Adem Kayan beraberindeki ekibiyle birlikte Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret ettiler.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Şubat 2014 13:37
CHP’li Adaydan Ak Partili Başkana Ziyaret

CHP Adayı Emekli Kurmay Albay Adem Kayan, “Doğru bilgi almak için Belediye Başkanımızı ziyaret ediyoruz. Eğirdir’imizle ilgili değişik konularda Başkanımızla görüş alışverişinde bulunduk. Belediye Başkanımızın Eğirdir’imize kazandırdığı güzel ve faydalı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. 30 Mart gününe kadar vazifesini fazlasıyla ve doğru bir şekilde yürüteceğine inanıyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, CHP Adayı Adem Kayan ve beraberindeki CHP’lilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Özmeral, “Daha önce Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Bayer ve ekibi de Belediyemize ziyarette bulunmuştu. Şimdi de Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Adem Kayan ve ekibi Belediyemize ziyaret etmiş bulunuyorlar. Kapımız dün olduğu gibi bugün de bütün kesimlere sonuna kadar açık. Belediye Başkanı olarak herkesi kucaklamak mecburiyetindeyiz ve doğru bildiğimiz işleri yapmaya, doğru bildiğimiz konuları anlatmaya hazırız. Eğirdir’imizde büyük bir bilgi kirliliği var. Bunları yapanlar da belli. CHP Adayı Adem Kayan ve ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Eğirdir ile ilgili konularda görüş alışverişinde bulunan heyet, Başkan Özmeral’den doğru bilgileri aldıklarını ve halkın aydınlatılmasında doğru bilgileri anlatacaklarını ifade ettiler.

Başkan Özmeral, yaptığı hizmetlerden de bahsederek, ilçenin en büyük problemi olan su sıkıntısının nasıl çözüldüğünü anlattı. Kireç tutmuş, suyun geçecek yeri kalmamış boruları gösteren Başkan Özmeral, “Vazifeye geldiğimizde çok büyük sıkıntılara göğüs gerdik. Azimli davrandık, yılmadık ve problemleri tek tek çözdük. Şimdi de Allah’a şükürler olsun halkımıza, temiz ve eskiye göre çok ucuz su içiriyoruz. İlçemizde 5 yıllık zaman içerisinde yaptığımız hizmetleri anlatmakla bitiremeyeceğimiz gibi son olarak Çok Maksatlı Toplantı ve Düğün Salonumuz , Selçuklu eseri Hamamımızın restoresi, Çarşı Merkezinde Asansörlü tuvalet, Kovada Kanalı üzerinde sanayi köprüsü, Mezarlıkta Gasilhane gibi hizmetlerimizin de halkımız tarafından takdir edilmesi bizleri fazlasıyla sevindiriyor” dedi.

Başkan Özmeral, CHP adayı Kayan’a son olarak Kale Meydanı’na Belediye tarafından yaptırılan Atatürk Anıtı’nın minyatüründen hediye etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum