CHP’li Adaylar Muhtarlarla Buluştu

CHP Isparta Milletvekili Adayları ve parti yönetimi merkez mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Nisan 2015 19:03
CHP’li Adaylar Muhtarlarla Buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Milletvekili Adayları ve parti yönetimi merkez mahalle ve köy muhtarlarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

TÜRKİYE’DE KAYNAK VAR
Programda konuşan CHP İl Başkanı Senayi Demirkol, 7 Haziran’da yapılacak olan seçimlerin önemine vurgu yaparak, “Bu seçimler Türkiye ve Isparta için son derece önemli. CHP’nin ciddi projeleri var. Diyoruz ki; en düşük emekli maaşı bin 500 TL olacak. Emeklimize yılda 12 değil, 14 maaş vereceğiz. Dini bayramlarımızda da birer maaş ikramiye vereceğiz. Şimdi biz bunları söylüyoruz, yıllardır Türkiye’yi yönetemeyen beceriksiz iktidar bize kaynak soruyor. Kaynakları saraylara, yandaşlara çarçur etmediğin zaman Türkiye’de kaynak var” ifadelerini kullandı.
Konuşmasında taşeron işçiliği de tarihe gömeceklerini kaydeden Demirkol, “İşçilerimiz özlük haklarıyla, sosyal güvenceleriyle yaşanabilir bir Türkiye’nin mihenk taşları olacak” dedi.

Demirkol, yine partisinin seçim vaatlerinden olan Kredi ve kredi kartı borçlarının faizlerinden en az yüzde 80’inin silineceğini hatırlattı.



MUHTARLARIMIZ CHP İLE RAHAT BİR NEFES ALACAK
CHP birinci sıra Milletvekili Adayı İrfan Bakır da konuşmasında “Muhtar kelimesini ben çok seviyorum. Muhtarlarımız seçilerek gelirler görevlerine. Muhtar demek demokrasi demektir. Muhtar demek halkla iç içe yaşayan insan demektir. Muhtarlarımızı çok seviyoruz” dedi.

Bakır, muhtarların SGK primlerinden, özlük haklarına kadar birçok ciddi projelerinin olduğunu kaydederek “Muhtarımızın yüzü CHP iktidarıyla gülecek. Muhtarlarımız CHP ile rahat bir nefes alacak” şeklinde konuştu.

MUHTAR TÜRKİYE’NİN GÖZÜ KULAĞIDIR
CHP ikinci sıra Milletvekili Adayı Eczacı İsa Önder Dinçtürk ise “Sizler mahallelerimizin, köylerimizin gözü – kulağısınız. Eğer biz yetkiyi alırsak sizin için elimizden gelen desteği sağlayacağız. Muhtarlarımıza her zaman büyük görevler düşüyor. Mahallelerimizin, köylerimizin güvenliğinden tutun da sosyal yaşamına kadar birçok noktada muhtarlarımız kilit rol oynuyor. Ama onlara 7 Haziran seçimlerinde de büyük görevler düşecek. İlk görevleri Türkiye’yi yönetebilecek bir siyasi iradeye yani CHP’ye oy vermek, diğer görevleri de seçimlerin güvenliği ve huzuru ile ilgili görev yapmak” dedi.



CENAZE EVİ GİBİ
Konuşmasında Yaşanan don felaketine de değinen Dinçtürk, “Ciddi anlamda mağdur olan köylülerimiz var. Gittik yerinde inceledik, ziyaret ettik, dertlerini dinledik. İnanın felakete uğrayan üreticimizin evi cenaze evi gibi. Üreticilerimize buradan söz veriyoruz. Derdiniz derdimizdir. Çözümü için ne gerekiyorsa yapacağız” ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE’Yİ MUHTARLARIMIZLA BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ
CHP dördüncü sıra Milletvekili Adayı İzzet Beydoğan da konuşmasında “CHP muhtarlarımızı hiç unutmadı. Ardınıza dönüp baktığınızda CHP’nin muhtarlarımızla ilgili çalışmalarını görebilirsiniz. Muhtarlarımızın yetkileri yeterlimi? Elbette değil. İşte o sorunları biliyoruz ve sizlerin de desteği ile çözmeye geliyoruz” dedi. Beydoğan, CHP iktidarının Türkiye’yi muhtarlarla birlikte yöneteceğini kaydederek muhtarlara katılımları nedeniyle teşekkür etti.

Konuşmaların ardından CHP’liler ve muhtarlar mahalle ve köy sorunları hakkında uzun süre sohbet etti.






HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.