CHP'li Ceyhan'ın Hedefi: 100 Bin Oy

Ceyhan, aday adaylığı başvurusunu yaptığı toplantıda CHP’nin Isparta’da birinci parti olacağını iddia etti ve 100 bin oy hedefi koydu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Şubat 2015 14:12
CHP'li Ceyhan'ın Hedefi: 100 Bin Oy

CHP Milletvekili Aday Adayı Mustafa Ceyhan partisinin Isparta İl Merkezi’nde gazeteciler ve partililerle buluştu. Ceyhan, aday adaylığı başvurusunu yaptığı toplantıda CHP’nin Isparta’da birinci parti olacağını iddia etti ve 100 bin oy hedefi koydu.

Son günlerde parti içi tartışmalarla anılan CHP’de aday adaylığını açıklayan Mustafa Ceyhan partiye adeta umut verdi…

Partisinin İl Merkezi’nde düzenlediği basın toplantısıyla aday adaylığını açıklayan Ceyhan, Isparta’da birinci parti çıkacaklarını ve 100 bin oy alacaklarını iddia etti.

Ceyhan, “Memleketimize hizmet için buradayız. Ön seçime girer mücadelemi yapar, kazanırsam sonuna kadar mücadelemi sürdürürüm. Siyasi hayatım boyunca hep doğrudan yana oldum” dedi.

Haziran’da yapılacak olan seçimlerin saltanat ve cumhuriyet arasında yapılacak bir seçim olduğunun altını çizen Ceyhan, “Bizim zamanımızda doğruluk düzenindeydi. Bu seçimler geçmiş günlere göre çok farklı bir seçim. Önümüzdeki seçimler cumhuriyet seçimi olacaktır. Cumhuriyeti mi seçeceğiz ya da saltanatı getirmek isteyenlere yol mu vereceğiz seçimi olacaktır. Ben bu seçimin cumhuriyet seçimi olduğunu düşünerek taraf oluyorum. Ben bu seçimde cumhuriyetten yana tarafım. Isparta’dan cumhuriyeti savunmak için göreve talibim. Türkiye cumhuriyetinin çimentosu, Atatürk’ü ve savunucusu Cumhuriyet Halk Partisi’dir” ifadelerini kullandı.

Isparta’ya dair birçok projesinin olduğunu ve süreç içerisinde bu projeleri kamuoyuyla paylaşacaklarını aktaran Ceyhan, “Gündem beni ve bizi takip edecek. Gündemi Isparta’da biz tayin edeceğiz. 7 Haziran seçimlerinde 1. Parti olacağız ve 100 bin oy alacağız. Isparta’da bir milletvekili yetmez bize. İkiyi çıkaracak, üçü zorlayacağız. Bizim ortak paydamız vatansever olmamızdır” dedi.

Ceyhan, 14 Şubat Cumartesi günü saat 11:00’de Barida Hotels’de düzenleyeceği toplantı ile seçim çalışmalarının strartını vermiş olacak.

CHP 2011 yılında yapılan Milletvekilliği Genel Seçimlerinde 55 bin 500 oy almıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum