CHP’li Heyet Vali Seymenoğlu’nu Ziyaret Etti

CHP’li Heyet Vali Seymenoğlu’nu Ziyaret Etti

Yayınlanma:
CHP’li Heyet Vali Seymenoğlu’nu Ziyaret Etti

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın başkanlığındaki 21 CHP milletvekilinden oluşan heyet güller diyarı Isparta’da esnafın, çiftçinin ve yurttaşların sorununu dinlemek için bir dizi ziyarette bulundu. İki gün sürecek programın ilk durağı Isparta Valiliği oldu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Vali Seymenoğlu’na Isparta programı hakkında bilgi verdi. Seymenoğlu, vatandaşta karşılığı olmayan siyasetçinin ve valinin bu görevini sürdüremeyeceğini belirterek, “Vatandaşa hizmetçi olun yeterli. Vatandaş verilen hizmeti unutmuyor” dedi. 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın başkanlığındaki 21 CHP milletvekilinden oluşan heyet güller diyarı Isparta’da esnafın, çiftçinin ve yurttaşların sorununu dinlemek için bir dizi ziyarette bulundu.

İki gün sürecek programın ilk durağı Isparta Valiliği oldu. Burada CHP heyetini Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu karşıladı.Seymenoğlu, Burdur ile dost şehir olduklarını söyleyerek, “İlk kaymakamlığım Budur Çeltikçi’de oldu” dedi. Seymenoğlu turizm şehri olma hedeflerinin bulunduğunu belirterek, yabancıların da yavaş yavaş şehri tanımaya başladığını söyledi.

BÖLGESEL TURİZİM VURGUSU
Seymenoğlu gelen turistlerin küçük esnafı mutlu ettiğini kaydederek, “Turizmi bir il ile sınırlamamak lazım. Bölge olarak planlanırsa her il bundan faydalanır. İster Burdur’da, ister burada, ister Afyonkarahisar’da konaklasın herkes bundan faydalanıyor” diye konuştu. Seymenoğlu Salda gölünün bölgenin en bilindik yerlerinden olduğuna dikkat çekti.Seymenoğlu ilin tarıma da yatkın olduğunu vurgulayarak, 950 bin ton elma rekoltesi alındığını belirtti. Seymenoğlu Isparta’nın gül üretiminde dünyada bir numara olduğunu sözlerine ekledi.

“ISPARTA’DA AYAKKABI SATIŞ YERİMİZ VARDI”
CHP'li Akın, Vali Seymenoğlu’na Isparta programlarından bahsetti. Akın, “Isparta benim için çok önemli. Çocukluğumda burada ayakkabı satış yerimiz vardı” dedi. Akın esnafın ve çiftinin sorunlarını dinlemek için geldiklerini Seymenoğlu’na aktararak, bu sorunları rapor halinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ileteceklerini belirtti.

“SİYASET FEDAKARLIK İSTER”
Seymenoğlu babasının seçim gezisinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiğini anlatarak, “Siyaset farklı bir şey yorulacaksınız, harcayacaksanız. Fedakarlık istiyor” dedi. Seymenoğlu vatandaşta karşılığı olmayan siyasetçinin ve valinin bu görevini sürdüremeyeceğini belirterek, “Vatandaşa hizmetçi olun yeterli. Vatandaş verilen hizmeti unutmuyor” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.