CHP'li Kadınlar Anneler Günü'nü Unutmadı

CHP Kadın Kolları Başkanı Havva Dinçtürk ve beraberindeki ekip Anneler Günü nedeniyle kentin çeşitli noktalarında annelere ve anne adaylarına karanfil verdi ve Pazartesi günü yapılacak olan mitinge davet etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Mayıs 2015 15:53
CHP'li Kadınlar Anneler Günü'nü Unutmadı

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Anneler Günü nedeniyle Isparta'nın çeşitli noktalarında anne ve anne adaylarına karanfil verdi.

Kadın Kolları Başkanı Havva Dinçtürk, "Bugün anneler günü. Anne kutsal bir varlıktır. Başta Mustafa Kemal Atatürk'ün Annesi Zübeyde Hanım'ı hatırlıyoruz bugün, sonra şehit analarımızı... Anne demek emek demektir, umut demektir, üretmek demektir. Yaşanacak bir Türkiye arifesinde Annelerimizin Anneler gününü kutluyoruz" dedi.

CHP Kadın Kolları üyeleri, bir taraftan anne ve anne adaylarına karanfil verirken, bir taraftan da Pazartesi günü saat 16:00'da Hükümet Meydanı'nda CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılacağı mitinge davet ettiler.






HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.