CHP'li Kadınlar Gazetecilerle Buluştu

CHP'li Kadınlar Gazetecilerle Buluştu

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ocak 2018 15:47
CHP'li Kadınlar Gazetecilerle Buluştu

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen CHP Kadın Kolları kongresinde mevcut başkan Şaziye Oğuz güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi. CHP’li kadınlar dün de gazetecilerle bir araya geldi.

Gazetecilerle sabah kahvaltısında bir araya gelen CHP Kadın Kolları, gazetecilerin 10 Ocak gazeteciler günü de kutladı. CHP İl Kadın Kolları Başkanı Şaziye Oğuz ve Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Yıldız’ın ev sahipliği yaptığı programı İl Başkanı Ahmet Kürkçü de katıldı.

CHP Kadın Kolları Başkanı Şaziye Oğuz, “Bugünkü etkinliğimizin amacı CHP İl ve Merkez İlçe Kadın Kolları olarak kongrelerimiz nedeniyle kutlayamadığımız Çalışan Gazeteciler Gününü gecikmeli olsa da kutlamak. Biliyorsunuz gazeteciler bizim gözümüz, kulağımız. Gazeteciler bize her zaman doğru, ilkeli, dürüst bir şekilde haberleri ulaştırmak için büyük çaba sarf ediyorlar. Buna karşılık emeklerinin karşılığını alabiliyorlar mı? Maalesef alamıyorlar. O yüzden buradan bütün çalışan gazetecilerimize, görsel ve yazılı basın çalışanlarına teşekkür ediyorum. Aileleri ile birlikte hepsine hak ettikleri hayatı yaşamalarını diliyorum. Isparta Merkez İlçe Kadın Kolları olarak geçen hafta sonu yaptığımız kongrede yeniden seçildik. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada aynı şekilde özverili olarak çalışacağımızı belirtiyoruz” dedi.


HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.