CHP'li Öner'den Ak Partili Bilgiç ve Özel'e Cevap

CHP Isparta Milletvekili Adayı Ali Haydar Öner, siyasi polemik peşinde olanların icraat yapmakta zorlanacağını ifade etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Mayıs 2011 16:55
CHP'li Öner'den Ak Partili Bilgiç ve Özel'e Cevap

CHP Isparta Milletvekili Adayı Ali Haydar Öner, siyasi polemik peşinde olanların icraat yapmakta zorlanacağını ifade etti. CHP’nin yükseliş grafiğinin telaşı her geçen gün artırdığına dikkat çeken Öner, kendisine yönelik ithamları da cevaplamadan geçmedi.

Geçtiğimiz gün AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in, siyasi telaş içindeler açıklamasına cevap veren Öner, “Yalvaç’ta söylediğimiz söz, tamamen iyi niyetin ifadesidir” dedi. Öner, “İyi niyetle söylenmiş bir ifadenin telaş olarak nitelendirilmesi söylem sahiplerinin telaşını gösteriyor. Çünkü, biz Yalvaç’ta demokrasi meydanını gezerken, MHP’nin 2 seçim bürosunu da ziyaret ettik. Isparta milletvekilimiz Sayın Nevzat Korkmaz’ın seçim bürosuydu. Hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Ve Yalvaçlılara hemşehrilerine sahip çıkmaları konusunda temennimizi sunduk. Bunun kendi telaşımızla ilgisi yok. Telaş içinde olsak, Nevzat Bey’in de desteklenmesi yönünde bir iyi niyet açıklamamız olmaz. Bunu telaş olarak yorumlayanlar, kendi telaşlarını ortaya koymuş oluyorlar. Seçmenin huzuruna gidip, bir şey diyemeyince bize yönelik olumsuz ifadeler kullanıyorlar” dedi.

Öner’in hedefinde AK Parti 2.sıra milletvekili adayı Recep Özel de vardı. Özel, “emeklilik hayatını milletvekili olarak geçirmek için Öner aday oldu” diye açıklama yapmıştı. Bu açıklamanın ardından Ali Haydar Öner, “Bu değerlendirmeyi kendine yakıştıramadım” dedi.

Öner, “Sayın Recep Özel bayla Atabey’de karşılaştık. 2 yıla yaklaşık valilik döneminde hiç karşılaşmamıştık. Daha önce de turist olarak gelir-gider demişti. Atabey’de karşılaşınca, kısmet buradaymış dedik. Valiliğin imkan ve kabiliyetlerini biliyorsunuz. Kocaman bir konak, son model araçlar, araçta ay-yıldızlı bayrak, konakta görevliler, korumalar, dozeri olan, greyderi olan, bütçesi olan bir makam, statüsü yüksek. Biz bunları bıraktık, kravatı çıkardık, milletin hizmetine soyunmuşuz. Herhalde Sayın Özel, kendisi bir dönem ara verdi, milletvekili gelirlerinden yoksun kaldı, kendisiyle ilgili değerlendirmeyi bize yakıştırmaya çalışıyor. Ben de bu değerlendirmeyi sayın Özel’e yakıştıramadım” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum