CHP'li Vekillere Konuşma Yasağı

CHP tarafından milletvekillerine mesaj gönderilerek kurultaya kadar yazılı ve görsel basına açıklama yapılmaması istendi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ağustos 2014 14:17
CHP'li Vekillere Konuşma Yasağı

CHP Grup Başkanlığı’ndan milletvekillerine gönderilen telefon mesajında; "Cumhuriyet Halk Partisi Büyük Kurultayı 5-6 Eylül 2014 tarihlerinde toplanacaktır. Milletvekillerimizin kurultay tamamlanana kadar yazılı ve görsel basına açıklama yapmamaları rica olunur" ifadeleri yer aldı.

DAHA ÖNCE DE ATILMIŞTI
CHP ve MHP’nin ortak aday olarak Ekmeleddin İhsanoğlu’nu göstermesinin ardından da, bazı CHP milletvekilleri tepkilerini dile getirmişti. Yaşanan bu gelişmenin ardından CHP’li milletvekillerinin cep telefonlarına yine mesaj gönderilmiş “Milletvekillerimizin Cumhurbaşkanlığı aday sürecine ilişkin olarak Grup Başkanvekillerine bilgi vermeden yazılı ve görsel basına açıklama yapmamaları rica olunur” uyarısı yapılmıştı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum