CHP’nin İktidarını Isparta’dan Başlatacağım

CHP’nin İktidarını Isparta’dan Başlatacağım

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Mart 2015 13:28
CHP’nin İktidarını Isparta’dan Başlatacağım

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Aday Adayı Mustafa Ceyhan, Ajans32’yi ziyaret etti. CHP'nin iddialı Milletvekili aday adayı İşadamı Mustafa Ceyhan, ön seçimden galip çıkması durumunda CHP iktidarını Isparta'dan başlatacağını söyledi.

Ajans32’yi ziyaret eden CHP Milletvekili aday adayı Ceyhan, partisinin Isparta’dan 100 bin oy alarak birinci parti çıkacağını iddia etti.

15 yıldır Cumhuriyet Halk Partisi’ne oy verdiğini söyleyen Ceyhan, "Ben ilk kez gelip burada CHP üyesi olmadım. 15 yıldır CHP’ye oy veriyorum. Kemal Kılıçdaroğlu’dan sonra üye oldum. Isparta’da siyasete gençlik kollarında Doğru Yol Partisi’nde başladım. İlk siyasi fotoğrafım 7 yaşında Demirel’in seçim otobüsünde çekilmiş. Annem Adalet Partisi Kadın Kolları Başkanıydı. Şehrin ileri gelenleri bizi davet ettiği için üniversiteye ara verdiğim dönemde aktif siyasete girdim. Sosyal bir insanım. İnsan biriktirmektir en büyük lüksüm. Genç yaşamında bana siyaset teklif ettiler. Yasaklar döneminde yasakların kaldırılmasında mücadele ettik. Tüm Türkiye’de Demirel’i mitinglerde 50-100 bin kişilik meydanlara ben anons ederdim. Bir kişiye konuşmasını da bilirim 100 bin kişiye konuşmasını da bilirim. Çok konuştum. 9. Cumhurbaşkanı saygı duyduğumuz büyüğümüz. Ama kendisine sormadım. Kendi kararımdır. Doğru Yol Partisi’nde Tansu Çiller genel başkan olduktan sonra dünya görüşümüz uyuşmadıktan sonra biz geri çekildik. Kısa dönem Demokrat Türkiye Partisi’yle ilgili bir süreç oldu ama aktif olmadım. Kamu ve üst kuruluşlarda yöneticilikler ve yönetici ortaklıklar yaptım” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum