CHP'nin Yeni Başkanı İlk Kez Konuştu

CHP'nin Genel Merkez tarafından atanan yeni İl Başkanı Senayi Demirkol, ilk kez Ajans32'ye konuştu...

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Ocak 2015 17:05
CHP'nin Yeni Başkanı İlk Kez Konuştu

CHP'nin çiçeği burnunda İl Başkanı Senayi Demirkol, partisinde yaşanan gelişmelerle ilgili ilk kez Ajans32'ye konuştu.

Bugün şok bir kararla istifa eden Merkez İlçe Yönetimiyle ilgili görüşlerini açıklayan Senayi Demirkol, "Bu gün İstifa eden CHP merkez ilçe örgütümüzde bulunan Yönetim kurulu arkadaşlarımıza yapmış oldukları hizmetlerden dolayı Teşekkür ediyorum" dedi.

CHP İl Başkanı Senayi Demirkol, "Önümüzde ki hafta içinde CHP'yi 2015 Haziran ayında Genel seçimlere götürecek olan İl yönetim kurulu ve Merkez İlçe Yönetim kurulu Üyesi çalışma arkadaşlarımızı Partimizde yapacağımız Basın toplantısı ile halkımıza, üyelerimize tanıtacağız" ifadelerini kullandı.

CHP'nin Isparta'da kan tazelediğini kaydeden Demirkol, "Partimiz Kan tazelemiştir. Güçlü, dinamik kadrolar ile CHP Isparta'da dedikodu siyasetinden uzak, laf değil hizmet üreten, güçlü il yönetimi, merkez ilçe yönetimi, gençlik kolları, kadın kolları ve tüm ilçelerimizde bulunan ilçe örgütlerimiz ile birlikte seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayacaktır" diye konuştu.

CHP İl Başkanı Demirkol, seçim sürecinde partinin tek yetkili organının İl Başkanlığı kurumu olduğunu hatırlatan Demirkol, "Bu seçim dönemi içerisinde partimizin tek yetkili organı il başkanlığı makamıdır. Diğer hiçbir gayri resmi ve şahsi açıklamanın anlamı ve geçerliliği yoktur" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum