CHP’ye Düşen İktidar Olmak

CHP İl Başkanı Vedat Şenol, Şenol, ABD ve Avrupa’nın AK Parti iktidarına bakışının kötü olduğunu belirterek "CHP'ye düşen iktidar olmaktır" dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Aralık 2013 15:50
CHP’ye Düşen İktidar Olmak

Meclis üyeleri tanıtım toplantısında konuşan CHP İl Başkanı Vedat Şenol Türkiye ve dünyanın tek düşüncesinin Ak Parti’nin iktidarı bırakması yönünde olduğunu belirterek, “Isparta bugün burada 30 Mart 2014 yerel seçimleri belediye başkan adayımızın ve belediye meclis üyesi aday adaylarımızın tanıtım toplantılarını yapıyoruz. Şu anda Türkiye büyük bir süreçten geçiyor. Türkiye’nin ve dünyanın bütün düşüncesi Ak Parti’nin gitmesi üzerindedir. Amerika ve Avrupa’nın Ak Partiye bakış açıları oldukça kötü bir hal almaya başladı. Bu süreçte CHP’ye düşen en önemli şey CHP’nin iktidar olmasıdır. Şu anda CHP Büyükşehirler de kazanacak adaylar belirlemiştir. Örnek olarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Sarıgül’ün olduğu gibi. Bu konuda bizimde Isparta’da aynı İstanbul gibi kazanacak bir adayımız var. Seçim çalışmalarımız belediye başkan adayımız ile birlikte devam edecektir” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.