Çiçekpınar'a Aday Olacak

Isparta Belediyesi Basın Müdürü Hasan Parlakyıldız, Şarkikaraağaç İlçesi Çiçekpınar Belediye Başkanlığı adaylığına sıcak baktığını daha önce birkaç kez gündeme geldiğini ancak, adaylık konusunun seçime uzun bir süre varken gündeme getirildiğini anlamsız o

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ağustos 2013 15:17
Çiçekpınar'a Aday Olacak

Isparta Belediyesi Basın Müdürü Hasan Parlakyıldız, Şarkikaraağaç İlçesi Çiçekpınar Belediye Başkanlığı adaylığına sıcak baktığını daha önce birkaç kez gündeme geldiğini ancak, adaylık konusunun seçime uzun bir süre varken gündeme getirildiğini anlamsız olarak nitelendirdi. Parlakyıldız, "Şu an bulunduğum konum itibariyle bu konuda yorum yapmam doğru olmaz" dedi.

Isparta Belediyesi Basın Müdürü Hasan Parlakyıldız’ın önümüzdeki dönemde Şarkikaraağaç İlçesi’nin Çiçekpınar Kasabası’nda belediye başkanı adaylığı gündeme bomba gibi düştü.

Isparta basınında geniş yer tutan konuyla ilgili olarak Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday olacağı belirtilen Hasan Parlakyıldız, “Bu konu daha önce birkaç kez çeşitli ortamlarda gündeme gelmişti. Bende sıcak baktığımı ve böyle bir durum ‘Neden olmasın?’ dedim.

Ancak bazı arkadaşlarımız bu durumu neden seçimden bu kadar zaman önce bu konuyu gündeme getirdi bunu da anlamış değilim. Şu an görev olarak, bulunduğum konum itibariyle herhangi bir değerlendirme yapmam doğru olmaz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum