Çiftlikten Evinize Uzanan Lezzet

İşletmeciliğini Mustafa Yılmaz’ın yaptığı Küçük Çiftlik Şarküteri, 6 Mart Caddesi Halı Sarayı karşısında hizmete girdi. Zengin çeşitleriyle dikkat çeken Küçük Çiftlik Şarküteri tazelik, hijyen ve uygun fiyatları ile de göz dolduruyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Nisan 2014 19:24
Çiftlikten Evinize Uzanan Lezzet

Günün en önemli öğünü kuşkusuz kahvaltı. Güne iyi başlamak, zinde kalmak ve sağlıklı yaşamanın temel koşullarından birisi düzenle ve sağlıklı beslenme… Sağlıklı beslenmenin en temel koşulu da kahvaltı.

KAHVALTI DEYİP GEÇMEYİN
Türk kültüründe de kahvaltının yeri ayrıdır. Sıcacık bir çay eşliğinde güzel bir kahvaltı hem beden sağlığı hem de ruh sağlığı açısından son derece önemli. Uzun lafın kısası kahvaltı deyip geçmemek lazım…



SÖZ KONUSU KAHVALTIYSA
TAZELİK ÇOK ÖNEMLİ
Kahvaltı sofralarını süsleyen çeşit çeşit peynirler, zeytinler, çemen, bal, tereyağı, süt, yumurta, sucuk, sosis… liste uzayıp gidiyor. Ama tüm bunların sağlıklı, taze ve güvenilir olması çok önemli. Konu özellikle süt ve et ürünleri olunca güven duygusu bir kat daha artıyor.

SAĞLIKLI, TAZE, BOL ÇEŞİT, UYGUN FİYAT
İşte o güven duygusunu müşterilerine hakkıyla veren yeni bir işletme Ispartalıların hizmetine girdi. 6 Mart Caddesi’nde Halı Sarayının karşısında hizmete giren Küçük Çiftlik Şarküteri müşterilerine sağlıklı, taze, bol çeşit ve uygun fiyat anlayışı ile hizmet sunuyor.



ÇEŞİT ÇEŞİT PEYNİRLER KAHVALTINIZI SÜSLEYECEK
Küçük Çiftlik Şarküteri’de çeşitler arasında tercih yaparken önce gözünüz ve gönlünüz doyuyor; İtalya, Hollanda, Fransa, İngiltere gibi ülkelerin çeşit çeşit peynirleri vitrinde sizleri bekliyor. Edam, Emmental, Mimolette… adını beklide çoğumuzun ilk kez duyduğu peynir çeşit ve markaları, her damak tadına göre Küçük Çiftlik Şarküterinin konukları için sergileniyor.

REÇELLER BURADA BİR HARİKA
Tahin Helva çeşitleri ve reçeller… Kayısıdan Ayvaya, Balkabağından patlıcana, karpuzdan greyfurt kabuğuna rengarenk reçeller ve marmelatlar cam kavanozlar içinde adeta beni al diyor.

YÖRESEL VE ORGANİK ÜRÜNLER
Küçük Çiftlik Şarküteri de yöresel ürünler de müşterilerin beğenisine sunuluyor, Karadeniz’in eşsiz tereyağları, orijinal yayık dövme tereyağı, kaymak, keçi sütü, pekmez, karadut pekmezi, harnup pekmezi… hemen hemen tüm yörelerin damak tatlarını Küçük Çiftlik Şarküteri de bulmak mümkün.



EFELER ZEYTİNE ÇOK ŞEY BORÇLU
Bilirsiniz Ege efeleri meşhurdur… yedi düvele meydan okuyan, o haşmetli efelerin sağlıklarındaki ve uzun ömürlerindeki sırrı belki biliyorsunuzdur; biz bilmeyenler için hatırlatalım; zeytin… Zeytin A, D, K ve E vitaminleri açısından çok zengin olan zeytinin kalsiyum kaybını önlemesi açısından da son derece önemli. Zeytinin hücreleri yenilediği de bilinen bir gerçek. İşte o Ege’nin sağlık incisi zeytinleri de 20’yi aşkın çeşidiyle Küçük Çiftlik Şarküteri de müşterilerini bekliyor.



KÜÇÜK ÇİFTLİĞİN TEMEL PRENSİBİ…
Küçük Çiftlik Şarküteri işletmecisi Mustafa Yılmaz, Ispartalılara hizmet vermenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek “Bizim işletme prensibimiz, sağlıklı, taze, hijyenik ve elbette bütçeye uygun fiyatlarla müşterilerimize hizmet sunmak. Şarküteri anlamında geniş ürün yelpazemizle de bu anlamda iddialı bir hizmet sunuyoruz” dedi.






Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.