Cildinizi Uzmanına Emanet Edin!

Cildinizi Uzmanına Emanet Edin!

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Mart 2021 15:13
Cildinizi Uzmanına Emanet Edin!

Son yıllarda kadınlarla birlikte erkeklerin de ilgi odağı haline gelen kişisel bakım, güzellik, estetik gibi kavramlar profesyonel anlamda kimlik bulmaya devam ediyor. Isparta’da yaklaşık 1 yıldır hizmet veren Sarya Güzellik Merkezi, kadınların yanı sıra erkeklerin de uğrak mekanı haline geldi. İşte, güzelliğe ve kişisel bakıma ilişkin en ince püf noktaları. 

Cilt Bakım ve Güzellik Merkezi Salonları, şüphesiz dünyanın her yerinde insanların ilgi odağı olup zirve sektörler arasında yerini korumaya devam ediyor. Pandemi kısıtlamalarının geçen yıla nazaran daha hafif olmasından ötürü evde kendi imkânlarıyla bakımını yapamayan kadınların en çok rağbet gösterdikleri iş yerlerin başında Güzellik merkezleri geldi. 

Ancak, cildinizi emanet ettiğiniz ellerin mahir olması hem görünümünüz açısından hem de sağlığınız açısından son derece önemli.   

Isparta’da uzman kadrosu ve tam teşekkül cihazlarıyla 1 yıldır hem kadınlara hem de erkeklere hizmet veren Sarya Güzellik Merkezi işletmesi Sezgin Bulut, pandemi döneminde çalışma stilleri ve güzellik merkezine olan ilgi yoğunluğundan bahsetti. 

Bulut “Biliyorsunuz ki ortak bir mücadelemiz olan koranavirüs maalesef ruhsal ve ekonomik anlamda hepimizin üzerinde olumsuz etki bıraktı. Bu savaşın zaferini halen tam olarak tadamamış olsak da virüsün baş gösterdiği ilk zamanlara kıyasla insanlar daha çok bilinçlendi ve kontrollü normalleşme ile eski düzene dönmek için ülke yöneticileri tarafından çalışmalar başlatıldı.

Bu kademeli eskiye dönme süresinde en çok rağbet gören işletmelerin başında gelen güzellik merkez salonları olumlu yönde etkilendi diyebilirim. Sahipliğini yaptığım Sarya Güzellik merkezimde çok şükür ki işleyiş anlamda iyi gidiyor” dedi.

Bulut “Tabi şuan bir restoran yada kafe işletmeleri gibi kötü anlamda etkilenmesek de salonumuzda sağlayacağımız hijyen ortam açısından sorumluluğumuz iki katına çıktı diyebilirim” dedi. 

Isparta’da tek erkek estetisyen olduğunu da belirten Bulut “İki yıl boyunca Bakanlık onaylı  belgemle salonumuzda erkeklere de cilt bakım ve lazer uygulaması yapıyoruz. Tabi kadın ve erkek günlerini ayırıp randevu alıyoruz” dedi.

Erkek bakımından sorumlu olduğunu söyleyen Bulut, sözü Kadın Bakımı Sorumlusu Estetisyen Eda Şenkala bıraktı. 

Açıldığı günden bu yana Sarya Güzellik merkezinde çalışan Şenkal konuşmasına kadınlara yaptığı bakımlardan bahsetti. “ Öncelikle merkezimize görüşme için gelen müşterilerimizin isteklerine bağlı ücretsiz ön görüşme yapıyoruz. Bu görüşmede dünyada tek garanti veren cihazımızla cilde bakıp müşterimize nasıl bir yol izleneceği hakkında bilgi veriyoruz. Bu bilgiler ışığında seanslarımıza başlıyoruz.

Bu süreçte Sarya Güzellik ailesi olarak müşteri memnuniyeti de en dikkat ettiğimiz hususlardan birisi.  En ufak bir yanlış çok kötü sonuçlara yol açacağı bilinciyle çalışmalarımızı yürütüyor ve bu konuda işinde uzman olan işletmecimiz Sezgin Bulut ile hassasiyetimizi koruyoruz.

Tabi verilen hizmet kadar bu salgın döneminde salon hijyeni de en çok dikkat ettiğimiz bir başka husus. Salonda bulunan mikrop kırıcı cihazımız sayesinde gelen müşterilerimiz 45 dakika boyunca maskesiz oturabiliyor ve bütün cihazlarımız her seans sonrasında tek tek temizlenip tek kullanımlı yatak örtümüz havlu ve peçete ile müşterilerin hizmetine sunuyoruz“ dedi.

 Cilt bakım, lazer epilasyon, kalıcı makyaj, mikro blading ve ipek kirpik bakımlarını yaptığını söyleyen Şenkal konuşmasını profesyonel kişilerden yardım almadan cilde yabancı cisimlerin sürülmemesi gerektiğini söyledi. 

Şenkal “ Kulaktan duyma bilgilerle vücudumuza, cildimize sürdüğümüz yabancı cisimler bir başka rahatsızlığımızı tetikleyebilir. Bu durumun geri dönüşü belki olmayabilir de bu yüzden benim tavsiyem güzellik merkezine gelemeyen Kadın Erkek herkesin en kötü medikal ürünleri kullanmaları gerekir” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.