Cinayette Sır Perdesi Aralanıyor

Zonguldak'ta, Türkiye Taşkömürü Kurumu'nda (TTK) memur olan23 yaşındaki, Ispartalı Necla Sağlam'ın evde boğazı kesilerek öldürülmesiyleilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Mart 2016 16:08
Cinayette Sır Perdesi Aralanıyor

Zonguldak'ta, Türkiye Taşkömürü Kurumu'nda (TTK) memur olan23 yaşındaki, Ispartalı Necla Sağlam'ın evde boğazı kesilerek öldürülmesiyleilgili 2 kişi gözaltına alındı. Meşrutiyet Mahallesi'ndeki apartman dairesindebaşına poşet geçirilip boğazı kesilerek öldürülen Necla Sağlam cinayetiyleilgili Cumhuriyet Savcısının yürüttüğü soruşturma kapsamında 34 yaşındaki TolgaK., ve ağabeyi 36 yaşındaki T.K. gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürü Osman Ak,gazetecilere yaptığı açıklamada, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğinibelirterek, "İdari tahkikat devam ediyor. Zanlının evinde arama yapılıyor.Müge Anlı'nın gelmesine gerek kalmadı." dedi. İl Emniyet Müdürlüğü AsayişŞubesi’ne götürülen 2 şüpheliden 34 yaşındaki Tolga K., Atatürk DevletHastanesi Ek Bina’ya getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi.

BIÇAK ÜZERİNDEKİ DELİLLER ÜZERİNE TOLGA K., GÖZALTINA ALINDI
Cinayetle ilgili İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Zonguldak’adavet edilen 6 kişilik ekip, yaptıkları çalışmanın ardından cinayettekullanılan bıçağın üzerindeki parmak izleri kriminale gönderildiği ve gelensonuç üzerine Tolga K.,’nın gözaltına alındığı öğrenildi. Zonguldak Asayiş ŞubeMüdürlüğü bünyesinde kurulan özel ekip de olayla ilgisi olabilecek kişilerüzerinde incelemelerde bulundu.

NECLA SAĞLAM’IN BALKONUNU TAMİRE GİTTİĞİ İDDİA EDİLDİ
Zonguldak Merkez’de bir ticari taksi şoförü olduğu ve ek işolarak boyacılık yaptığı öğrenilen Tolga K., iddiaya göre Necla Sağlam’ın evinesu akan balkonu tamir etmek amacıyla gitti. Necla Sağlam’ın Tolga K., ile dahaönceden tanışmadığı, komşusu aracılığıyla balkonun tamiri için evine çağırdığıiddia edildi. Cinayetten 3 gün önce eve giden ve balkonun tamiri için gerekliolan malzemelerin neler olduğuna bakan Tolga K., iddiaya göre cinayet günü suakan balkonu silikonla tamir etmek için yeniden Necla Sağlam’ın evine gitti.Tolga K., bilinmeyen bir nedenle Necla Sağlam’ın önce kafasına poşet geçirdi veboğdu, ardından da boğazını keserek öldürdü. Zonguldak İl Emniyet MüdürlüğüEkipleri’nin ardından cinayetle ilgili kesin delil ve bulgulara ulaşıldığıöğrenilirken, Tolga K.,’nın ağabeyi 36 yaşındaki T.K.’da gözaltına alındı.Polisin cinayetle ilgili sorgusu devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.