Çirkin Kadın Yoktur Bakımsız Kadın Vardır

Çirkin Kadın Yoktur Bakımsız Kadın Vardır

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Ocak 2021 12:25
Çirkin Kadın Yoktur Bakımsız Kadın Vardır

Evet, her kadın güzeldir… Ama MiaLife’ın kadınlar için sunduğu güzellik sırları ile daha güzel olmak sizin elinizde. Güzelliği sağlıkla buluşturan ve belki de bu sebeple hayata daha pozitif bakmanızı sağlayacak olan MiaLife’nın kapılarını güler yüzü ile muhabirimize açan işletme Müdürü Seda Arda ile güzelliğin sırlarını konuştuk. 

Özellikle son yıllarda dermokozmetik ürünlerle ilgili dünya devi şirketlerin yaptıkları yatırımlar oldukça dikkat çekici. Yapılan araştırmalara göre milyon dolarlarca yatırım sadece ürün geliştirme çalışmalarına harcanıyor. 

Bu harcamaların elbette bir sebebi var. O da kuşkusuz her kadının ‘kusursuz’ görünme isteği… Haberi sadece kadınlar üzerinden kurduğumuza bakmayın. Son yıllarda erkeklerin de cilt bakımı konusunda ne kadar gayretkeş olduklarını söylememize herhalde gerek yok. 

GÜLER YÜZLÜ HİZMET 

İşte bu bilgiler ışığında Isparta’da uzun süredir faaliyet gösteren MiaLifa Güzellik Salonu-Epilasyon ve Cilt Bakım Merkezi’nin kapısını sizler için çaldık. Pandemi sebebiyle oldukça titiz ve hassas bir çalışma yürüten işletmenin müdürü Seda Arda… 

Seda hanım, güler yüzü, zarifliği ve güzelliği ile işinin hakkını veren bir işletme müdürü. Danışanlarına karşı sempatik ve güler yüzlü tavrı bizim de dikkatimizden kaçmadı elbette.     

PANDEMİ SÜRECİNDE HASSAS ÇALIŞMA 

Sohbetimize sektörün halini ahvalini sorarak başlıyoruz… İşin aslı; bir dokun bin ah işit gibi bir durum bekliyorduk ama öyle olmadı. Seda Hanım, pandemi sebebiyle zorluklar çektiklerini ancak, kurallara uygun, titiz bir çalışma modeli ile çalışarak bu süreci olabildiğince verimli bir şekilde yürüttüklerini anlattı. 

İşlemlerde kullanılan malzemelerin tek kullanımlık olduğunu ve merkezde insan yoğunluğuna izin vermediklerini anlatan Seda Arda, “Randevu sistemi ile çalışıyoruz. Riski sıfıra indirebilmek için her danışanlarımızın işlemleri arasında belirli süreleri boş bırakıyoruz. Zaten kurumsal bir işletme olduğumuz için bu konularda gerçekten azami dikkat gösteriyoruz” dedi. 

BİRİKİMLİ VE EĞİTİMLİ BİR EKİP 

Merkezde yapılan işlemler açısından da geniş bir hizmet yelpazesine sahip olduklarını kaydeden Arda, “Bölgesel zayıflama, lifting, lazer, buz lazer, cilt temizliği, cilt bakımı gibi hizmetler veriyoruz. Uzman bir ekiple çalışıyoruz. Tüm ekibimiz eğitimli, birikimli ve işine oldukça hakim isimlerden oluşuyor” bilgisin verdi. 

BİTKİSEL ÜRÜNLER KULLANILIYOR 

Kullanılan ürünlerin özellikleri ile ilgili bilgiler veren MiaLife Estetisyen Şefi olan Buket Gülver, “Bitkisel ağırlıklı ürünler kullanıyoruz. Kimyasal ürünleri tercih etmiyoruz.  Dermokozmatik ürünlerin kullanılmasını öneriyoruz. Ürünleri kullanmadan önce mutlaka bir uzmana danışmak, bir uzman gözetiminde uygulamalar yapmak gerekiyor. Kısacası kulaktan dolma bilgilerle hareket etmemek lazım” dedi. 

HER CİLT SAHİBİNE ÖZEL 

Özellikle kış aylarında cildimizle ilgili sorunlar yaşıyoruz. Uzmanını bulmuşken sizin için kış bakamını da soralım istedik. Gülver, “Cildimiz kışın oldukça fazla dış etkenlere maruz kalıyor. Bu yüzden özel bir bakım gerekiyor. Biz danışanlarımız için kış aylarına özel cilt yenileme uygulamaları yapıyoruz. Cildimize hak ettiği değeri vermemiz gerekiyor. Unutulmamalı ki her cilt o cildin sahibine özel” diye konuştu. 

MiaLifa Güzellik Salonu-Epilasyon ve Cilt Bakım Merkezi Mimar Sinan Caddesi’nde danışanlarını bekliyor. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum