Çirkin Provokasyon

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Atatürk Anıtına çelenk sunana CHP’nin çelengine yönelik saldırıya İl Başkanı Vedat Şenol’dan cevap gecikmedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Mayıs 2014 16:14
Çirkin Provokasyon

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Atatürk Anıtına çelenk sunana CHP’nin çelengine yönelik saldırıya İl Başkanı Vedat Şenol’dan cevap gecikmedi. Şenol yaşananları “Çirkin provokasyon” diye yorumladı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtına Çelenk Sunan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nin çelengi kimliği henüz öğrenilemeyen bir genç tarafından yere atıldı. Genç çelengi yere atarken “Allahsızlar, komünistler ben peygamber torunuyum” diye bağırmıştı.

Yaşanan olayları Ajans32 muhabirine değerlendiren CHP İl Başkanı Vedat Şenol, olayı çirkin bir provokasyon olarak yorumladı. Şenol, “Cumhuriyet’i kuran partinin çelengini yere atmak çok büyük bir çirkinliktir. Bunu yapan eylemcinin aklında sorun olması lazım. Attığı ‘Komünistler, Allahsızlar, gibi sloganlar çok büyük bir sorundur. Ancak bilindiği üzere bu tür provokasyonlara ülkemizde sıradan bir durum gibi bakılıyor. Hiçbir işlem yapılmıyor. Bu kabul edilemez. Bir de orada bulunan emniyet güçlerine teşekkür ediyorum. O genci hemen uzaklaştırmışlar. Ama şu andan itibaren süreci takip edeceğiz. Bir açıklama bekliyoruz” dedi.AJANS32

O ANLAR İÇİN TIKLAYIN

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum