Çirkin Provokasyon

Aktif Sağlık Sen, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesi'nde yaşanan katliamı kınadı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Temmuz 2015 15:20
Çirkin Provokasyon

Aktif Sağlık Sen'den yapılan açıklamada "Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde 28 kişinin hayatını kaybettiği patlama birlik ve beraberliğimize yapılmış bir saldırı, vahşet ve son derece çirkin bir provokasyondur.

Patlama sadece SURUÇ'ta değil Türkiye'nin birliğine ve dirliğine yapılmış bir saldırıdır. Saldırıda ölenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılara acil şifalar diliyoruz.

"Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde dün saat 12.00 civarında bir terör saldırısı yaşanmıştır. İlk belirlemelere göre 28 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. Çok sayıda yaralı vardır. BUGÜN İTİBARİ İLE ÖLEN SAYISI 31 kişidir.

Bu vahşeti işleyenleri ben de şahsım ve sendika yönetimi olarak, halkımız adına lanetliyor ve kınıyorum. Terör nereden gelirse gelsin lanetlenmelidir. Terörün dini, dili veya ırkı olamaz. Terörün her türlüsü vahşettir, cinayettir.

Terörün dini, ırkı, milleti, milliyeti, vatanı yoktur. Dolayısıyla teröre karşı tüm uluslararası bir mücadelenin verilmesi gerektiğini hep ifade ediyoruz.

Ülkemizin milli birlik ve bütünlüğünü hedef alan bu terör saldırısı karşısında herkesi kenetlenmeye ve sağduyulu davranmaya çağırıyoruz.

Gücümüzü, milli birlik ve kardeşliğimizi muhafaza ederek bir kez daha ülkemizin geleceği üzerine kurgulanan oyunları boşa çıkarmalıyız.

AKTİF SAĞLIK-SEN olarak; Bir kez daha milletimizi sağduyu ve itidale davet ediyoruz.

Milletimize düşen görev sağduyulu olmak, terör örgütlerinin ve onları kurgulayan oyun kurucuların tuzağına düşmemektir.

İnandığı değerler uğruna hayatlarını feda edenlere, ülkemizin dört yanında yaşadığı vatan toprakları için can verenlere ve Suruç'taki katliamda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılara acil şifalar diliyoruz" denildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.