City'li Yıldızın Menajeri Beşiktaş'ı Doğruladı

Devre arası transferinde yoğun mesai harcayan Beşiktaş'ta bir yandan Ronaldinho için nabız yoklanırken diğer yandan Manchester City'nin savunmacısı Joleon Lescott'u transfer etmenin yolları aranıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Ocak 2014 10:49
City'li Yıldızın Menajeri Beşiktaş'ı Doğruladı

ngiltere'den gelen haberler resmi temasları gün yüzüne çıkardı. İngiliz savunmacının menajeriJames Featherstone, Beşiktaş'ın kendileriyle temas kurduğunu birinci ağızdan açıkladı.

Featherstone oyuncunun artık diğer kulüplerle görüşmede serbest olduğunu söyleyerek şu ifadeleri kullandı:
"Beşiktaş'ın Joleon'u transfer etmek için temas kurduğu doğru. Joleon kendisiyle ilgilenen kulüplerle görüşebilir çünkü sözleşmesinin bitmesine 6 ay kaldı. Bazı kulüpler ona olan ilgilerini açığa vurdular."

"Öte yandan o şu an Manchester City için en iyisini yapmaya odaklanmış durumda. Kendisineihtiyaç duyulduğunda elinden geleni yapmaya hazır."

"Joleon Manchester City'nin oyuncusu, o yüzden biri onu transfer etmek istiyorsa önce kulübüyle görüşmeli; sonrasında onun geleceği hakkındaki değerlendirmeyi yapabiliriz."

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.