Çocuğu Başka İllerde Okuyanlar Dikkat!

Çocuğu Başka İllerde Okuyan ailelere SDÜ'den büyük fırsat..

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Mart 2012 17:42
Çocuğu Başka İllerde Okuyanlar Dikkat!

Süleyman Demirel Üniversitesi, Kapılarını Ispartalı olup Başka üniversitede okuyan Öğrencilere Farabi Öğrenci Değişim Programı ile açtı.

Öğrenciler Ailelerinin yanında eğitim almak isterlerse, ailelerin cebinde 1000 liraları kalıyor üstelik Farabi Değişim Programına katılan her öğrenciye 390 lira burs veriliyor. Farabi Değişim Programı kapsamında farklı üniversitelerde eğitim alan Ispartalı öğrenciler isterlerse ve SDÜ de bölümleri olması halinde ailelerinin yanıda 1 veya 2 Dönem Eğitim alabililer, dönem veya yıl kaybına ugramazlar.

Başvuru Şartları Lisans ve Önlisans öğrencileri için Genel Not Ortalaması en az 2:00 Yüksek Lisans ve Doktora Öğrencileri için 2:50 olması gerekiyor. Öğrencilerin tek yapması gereken eğitim aldıkları Üniversiterin Farabi Kurum Koordinatörlüklerine bu hafta içinde başvurmak. Bilgi almak isteyen aileler Süleyman Demirel Üniversitesi Farabi Kurum Koordinatörlüğü ile iletişime geçebilirler.

SDU da okuyan öğrenciler için Değişim Programı Bilgilendirme Toplantıları Fakültelerde Tüm Hızıyla Devam ediyor.

İletişim bilgileri,

Süleyman Demirel Üniversitesi

Farabi Kurum Koordinatörlüğü

Batı Kampüsü

Tel : 2111962-63-64

[email protected]

http://www.farabi.sdu.edu.tr

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum