Çoçuğun Üstünden 2 Paket Eroin Çıktı!

Narkotik Polisi’nin Isparta’da yaptığı çalışmalarda üzerinde 2 paket eroin maddesi çıkan çocuk şüpheli gözaltına alındı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Şubat 2013 17:46
Çoçuğun Üstünden 2 Paket Eroin Çıktı!

Isparta Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarda uyuşturucu kullanmak ve bulundurmak suçlarından bir çocuğun gözaltına alındığı öğrenildi.

Ajans32 Muhabirinin aldığı bilgilere göre, aldıkları bir ihbarı değerlendiren Isparta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, Davraz Mahallesi’nde yaptıkları çalışmalarda 2 paket eroin maddesi ele geçirdi.

Söz konusu uyuşturucuları bulundurduğu öğrenilen suça sürüklenen çocuk E.K., KOM ve Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerekli işlemler için emniyete götürüldü.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan E.K. isimli suça sürüklenen çocuk, ‘Uyuşturucu Madde Kullanmak ve Bulundurmak’ suçlarından adliyeye sevk edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.