Çocuk Etkinliklerinin Hafta Sonu Adresi Centrum Garden AVM

Cetrum Garden Avm’ de sosyal sorumluluk projesinin ikincisi olan “çocuk şenliği” etkinliğimiz gerçekleşti. Uzman eğitmenler eşliğinde farklı sanat atölyelerinden oluşan aktivite cocuklara unutulmaz heyecanlı ve eğlenceli dakikalar yaşattı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Ocak 2016 15:09
Çocuk Etkinliklerinin Hafta Sonu Adresi Centrum Garden AVM

Cadılar eğlenceli, komik, çılgın, sihirli ve gizemli dünyasına girerek gönüllerince eğlendiler.

Cadı konsepti ile hazırlanmıș etkinlik alanına minikler pelerinlerini ve cadı șapkalarını giyerek onarlı gruplar halinde alınarak. Cadının kazanın da bir birinden esrarengiz iksirleri yapmayı öğrenen minikler, sihirli sözler söyleyip birer cadı oldular.

İTFAİYE EVİ KAHRAMANLAR OKULU
İtfaiye arabaları ve merkezinin dekor olarak kullanıldığı bu konsepte, baretlerini giyerek etkinlik alanına giren miniklere İtfaiyeci ağabeyleri itfaiyecilik ile ilgili eğitimler vererek, itfaiyecilik temalı boyamanın ardın dan fotoğraf çekimi ile etkinliklerini tamamladılar.

KÜÇÜK PİLOTLAR UÇUYOR
Uçak ve bulutların dekor olarak kullanıldığı etkinlik alanına çocuklar pilot șapkalarını giyerek alındılar. Pilot ağabeylerinden uçaklar ve gökyüzü ile ilgili bilgiler alıp origami ve uçak yapboz etkinliğini gerçekleștirip çocuklar fotoğraf çektirdiler.

FARELİ KÖYÜN BALONCUSU
Birbirinden neșeli balon figürlerin nasıl yapıldığını öğrenerek balonlarını katlamayı bașaran minikler yola devam ettiler.

YÜZ RESSAMI
Kendine özgü dekorun önünde minikler, sevimli palyaçoya yüzlerini boyattılar.

KUKLA ATÖLYESİ
Kuklacı abladan nasıl kukla yapıldığını öğrenen minikler birbirinden eğlenceli kuklalar yaptılar.

KARNAVAL MASKELERİ
Birbirinden eğlenceli maskelerin dünyasına neșeli bir yolculuk yapıldı.

MİNİK ARKEOLOGLAR
Kum içinde gizlenen küçük heykelcikleri bir arkeolog titizliğiyle bulup çıkartarak,eğlenceli dakikalar geçirdiler.

ENDERUN MEKTEBİ FOTOĞRAF STÜDYOSU
Osmanlı Otağına șehzade ve sultan kostümleri giyerek alınan minikler, tahta çıkarak fotoğraf çektirerek geçmişe bir yolculuk yaptılar.

PAMUK PRENSES ve SİHİRLİ ELMA
Pamuk Prensesten ücretsiz pamuk șekeri aldılar.

Eğitici, öğretici, eğlenceli çocuk panayırı(futbol,basketbol vb.) etkinliğimiz hafta sonu 9-10 ocak 2016 (cumartesi-Pazar) 13:00-18:00 saatleri arasında yapılacaktır. katılım ücretsiz olup, avm ye ulaşım ücretsiz centrum garden avm müşteri servisimizle sağlanacaktır.

Haydi çocuklar panayıra, hafta sonu adresiniz. Centrum Garden Avm ..

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.